Over VPNdiensten.nl

Ons verhaal

Welkom op VPNdiensten.nl, hét online portaal gespecialiseerd in digitale privacy en cybersecurity. Wij (drie tech-enthousiastelingen die online privacy en security hoog in het vaandel hebben staan) riepen dit portaal – als onderdeel van ons bedrijf Yo Veilig – in het leven omdat het vooralsnog ontbrak aan betrouwbare Nederlandstalige bronnen voor internetveiligheid en dataprivacy. Met behulp van ons journalistieke team verzamelen en delen wij relevante informatie over veilig internetten, met een extra focus op VPN-diensten.

Op VPNdiensten.nl vind je alles wat je moet weten over:

  • Algemene informatie over digitale privacy en cybersecurity;
  • Praktische tips en tricks over veilig internetgebruik;
  • Verdiepende informatie over de werking van VPN-services en hoe je deze inzet voor specifieke doeleinden;
  • Onafhankelijke tests en uitgebreide beoordelingen over verschillende VPN-providers.

Yo Veilig staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder het nummer 76159531. Via onze contactpagina kun je makkelijk contact met ons opnemen.

Ons journalistieke team

Om jou de meest toegankelijke, complete en objectieve informatie te kunnen verschaffen, werken we samen met techjournalisten die ruime ervaring en diepgaande kennis op het gebied van digitale wereld bezitten.


Randolf Bouwma

randolf bouwma portretRandolf schrijft als freelancer voor verscheidene publicaties over de nieuwste ontwikkelingen op tech-gebied, met inmiddels jarenlange ervaring (en een journalistiek diploma) op zak. Hij merkt in de dagelijkse praktijk dat online privacy een telkens grotere rol speelt in het leven van internetgebruikers wereldwijd, en dat is dan ook een onderwerp waar hij zich graag in verdiept. Deze kennis uit zich onder meer in de uitgebreide VPN-reviews die je op deze site leest.

Bekijk hier alle artikelen van Randolf.


Frederic Petitjean

frederic petitjean portretFrederic Petitjean is freelance journalist voor onder meer De Tijd, JobAt, Smart Media en een rist bedrijfsbladen. Hij schrijft vooral over technologie en economie. Nog voor Netflix in België werd gelanceerd keek hij al naar de Amerikaanse Netflix via een VPN. Op VPNdiensten.nl legt hij zich mede daarom vooral toe op artikelen over het gebruik van VPN’s voor entertainmentdoeleinden.

Bekijk hier alle artikelen van Frederic.


Harry Hol

harry hol portretHarry Hol is schrijver en journalist. Harry schrijft over technologie voor diverse websites, kranten en tijdschriften. Op VPNdiensten.nl zet hij zijn kennis en ervaring in voor verschillende VPN-overzichtsartikelen, en helpt hij je de beste VPN te kiezen als je door de bomen het bos niet meer ziet.

Bekijk hier alle artikelen van Harry.


Mark Bakker

Mark Bakker vpndienstenMark Bakker is freelance schrijver en toekomstig basisschoolleraar. Zijn interesse in online privacy en security komt van zijn vader die jarenlang als security officer bij verschillende grote bedrijven gewerkt heeft. Zo zijn de Big Brother Awards van Bits of Freedom een vast gezamenlijk uitje. Mark zou graag zien dat iedere internetgebruiker, van jong tot oud, zich bewust zou zijn van de mogelijkheden en de gevaren die het internet biedt.

Bekijk hier alle artikelen van Mark.


Eva Anders

Eva Alders is een schrijver voor VPNdiensten.nl met een grote interesse voor cyberbeveiliging, technologie en bedreigingen. Ze is van mening dat cyberbeveiliging in onze huidige wereld een onderwerp moet zijn waar meer mensen zich bewust van zijn. Vooral met een groeiend aantal internetgebruikers, moeten jonge en oude mensen op de hoogte zijn van alle gevaren en bedreigingen, maar ook van de mogelijkheden die het internet biedt.


Samenwerken?

VPNdiensten.nl is altijd op zoek naar tech-onderlegd talent om onze website nog beter en completer te maken.

Techjournalist (v/m)

Ben jij een gevestigde of startende techjournalist die in staat is op diepgaande doch heldere en toegankelijke wijze te schrijven over digitale privacy, security en Virtual Private Networks? Laat het ons weten!

Digitale artiest/illustrator (v/m)

Ben jij een ster in het omzetten van ingewikkelde technische concepten naar begrijpelijke beelden? We zijn op zoek naar illustrators die onze artikelen kunnen verfraaien en verhelderen met moderne, laagdrempelige afbeeldingen en infographics.

Neem contact op met de redactie via onze contactpagina voor meer informatie.

Commissievergoeding door VPN-providers aan VPNdiensten.nl

Wanneer een bezoeker van onze website doorklikt naar een website van een VPN-aanbieder en vervolgens een abonnement afsluit ontvangen we daarvoor commissie. Deze commissie wordt gebruikt voor het betalen van de hosting, het inhuren van de technici voor het onderhoud van de website en het betalen van salarissen aan diegene die de website up to date houden.

Ondanks dat wij commissies ontvangen, zijn de reviews van de verschillende VPN-services zo objectief mogelijk, uitgevoerd door onafhankelijke techjournalisten. Daarbij kunnen de reviews ontegenzeggelijk gedeeltelijk de mening van reviewers weerspiegelen.