NordVPN free trial, 30 dagen gratis uitproberen

De NordVPN free trial is een hele goede optie om deze VPN uit te proberen als je nog niet helemaal zeker weet of het wat voor je is. We raden je sterk aan van alle voordelen die VPN's bieden gebruik te maken, maar we kunnen ons ook voorstellen dat je liever even de kat uit de boom kijkt. Daarom is het ideaal om NordVPN eerst 30 dagen te testen.

nordvpn free trial gratis uitproberen

NordVPN staat in ons overzicht van beste VPN diensten op nummer 1, en dat is niet voor niets. De servers zijn snel, je kunt Netflix kijken en anoniem torrents downloaden, en de service is zeer betrouwbaar. Maar is het wat voor jou? 

Inhoudsopgave

Wat is de NordVPN free trial?

Met de proefperiode van NordVPN kun je 30 dagen lang gebruik maken van de volledige software, zonder beperkingen. Ideaal dus om deze provider goed te testen. 

Technisch gezien is het niet een echte ‘free trial’, want je moet wel een abonnement afsluiten (al is het maar voor een maand) om de software te kunnen gebruiken. 

Het mooie is echter dat je binnen de 30 dagen je geld heel makkelijk en zonder problemen terug kunt krijgen, als de VPN je niet bevalt. 

Zo kun je dus zonder enig risico NordVPN gratis uitproberen.

Wil je direct aan de slag? Bezoek de website van NordVPN om binnen vijf minuten jouw gratis proefperiode te beginnen:
NordVPN gratis uitproberen

Hoe kun je NordVPN proberen?

We hebben wat tips hoe je het meeste uit je 30 dagen proefperiode kunt halen:

Week 1:
nordvpn 30 dagen geld terug garantieDownload en installeer de software voor al je apparaten (je kan er zes tegelijk aansluiten!). Speel met de software en apps, en kijk of je makkelijk kunt vinden wat je zoekt. 

De gebruiksvriendelijkheid is natuurlijk van groot belang, en misschien werkt de interface van NordVPN niet zoals je zou willen. In onze ervaring is de software echter zeer intuïtief en makkelijk te gebruiken, maar kijk vooral of dat ook voor jou geldt! 

Binnen een week zul je zeer vertrouwd zijn met hoe alles werkt en waar je verschillende functies kunt vinden.

Week 2:

NordVPN op een smartphone
NordVPN op smartphone

Ontdek de mogelijkheden die een VPN biedt op het gebied van entertainment. Amerikaanse Netflix kijken? Met NordVPN wordt het een fluitje van een cent. De snelle Amerikaanse servers zorgen ervoor dat je binnen no-time de vetste series en films kan kijken die helemaal niet op de Nederlandse Netflix te zien zijn. 

Ook de Nederlandse bibliotheken van bijvoorbeeld Disney+ zijn niet compleet, en kun je met deze VPN uitbreiden. Of misschien wil je wel de Amerikaanse streamingdienst Hulu kijken. Ook dat kan met NordVPN!

Week 3:

NordVPN op windows
Server selecteren en instellingen aanpassen

In de derde week van de NordVPN free trial kun je ervoor kiezen wat dieper de techniek in te duiken. NordVPN heeft ontzettend veel opties en gebruikersfuncties die je nog veiliger online maken. 

Denk bijvoorbeeld aan CyberSec, de ingebouwde adblocker. Double VPN laat je verbinden met een VPN server via nog een andere VPN server. Dubbel beveiligd dus! 

Maar er zijn ook praktische functies, zoals split tunneling. Hiermee kun je bepaalde verbindingen uitsluiten van de VPN-connectie. Wel zo handig als je bijvoorbeeld een lokale netwerkprinter hebt. 

Week 4:

NordVPN server kiezen
server locatie kiezen

Inmiddels heb je nu uitgebreide ervaring met NordVPN. Neem nog even goed de tijd om alle functies uit te proberen, de snelheid van de VPN-verbindingen te testen, om echt een goed beeld te krijgen of NordVPN wat voor je is. 

En dan: decision time! Of je nu een maandabonnement of een 3-jarig abonnement hebt afgesloten, als je niet tevreden bent kun je heel makkelijk opzeggen en je geld terugkrijgen. 

Neem hiervoor contact op met de klantenservice op de site van NordVPN. Met een paar kliks leg je contact met een vriendelijke klantenservicemedewerker die jou verder helpt. 

Binnen een dag of twee heb je je geld terug via de betaalmethode die je hebt gebruikt voor de aanschaf.

Wij verwachten echter dat het niet zover komt. NordVPN is na honderden uren testen voor ons dé nummer 1 VPN in 2022, en we denken dan ook dat jij veel plezier zult ondervinden van het gebruik. 

Voor echte privacy en veiligheid online is er op dit moment geen betere keus!

Categorieën: VPN providers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

8 reacties op “NordVPN free trial, 30 dagen gratis uitproberen

 1. Michael Brouwer

  Hallo,
  Als ik -bij wijze van free trial- een 1 maand abonnement afsluit, kan ik dan na een maand dat omzetten in een twee jaar abonnement?

  groeten van,

  Michael Brouwer

  1. VPN diensten

   Dat ligt eraan, welke specifieke Turkse series Netflix en Videoland in het aanbod hebben. Wat sowieso kan, is kijken of de Turkse Netflix benaderbaar is met VPN.

 2. Peter Sattva

  Sinds enkele weken wordt ik totaal geweigerd door Google diensten, omdat ik weiger een account te nemen, om mijn gangen legaal te kunnen volgen en verkopen.
  Dat is vrij lastig gezien de vele links die ik krijg doorgestuurd om te bekijken. Via bevriende relaties zijn diverse video’s en geschreven stukjes van mij op internet terecht gekomen.
  Sommige ook op YouTube, maar die kan ik zelf dus niet bekijken. Moet ik met dat ‘andere’ IP adres ook inloggen bij Google, of kan ik dan gewoon anoniem kijken?
  Zoek maar’s onder mijn naam, groet Peter Sattva