EK Voetbal 2022 online kijken in het buitenland

Het EK voetbal is éindelijk losgebarsten! Het Europees Kampioenschap zou vorig jaar plaatsvinden, maar we weten allemaal waarom het EK2020 geen doorgang kon vinden. Gelukkig kwam van uitstel geen afstel, en kunnen voetbalfans weer genieten van interlandtopvoetbal. Vanuit het buitenland Nederlandse tv kijken is echter niet zomaar mogelijk. Dit geldt ook voor fans van de Rode Duivels die normaal hun Vlaamse zender opzetten. Gelukkig is er een makkelijke oplossing.

Euro 2020 (zoals het toernooi officieel nog steeds heet) is afgetrapt! Miljoenen Nederlanders en Belgen zitten aan de buis gekluisterd zitten om Oranje of de Rode Duivels naar de Europese titel te schreeuwen. Na de gemiste eindtoernooien van het EK 2016 en het WK 2018 snakten Nederlandse voetbalfans sowieso naar succes van hun Oranjeleeuwen, helaas was de achtste finale al het eindstation. 

Wil je het EK Voetbal online kijken via live stream, het liefst met Nederlands of Vlaams commentaar? Als je de livestream van de NPO wilt bekijken, of op internet de wedstrijden live wilt streamen via nos.nl of via de Belgische omroep, kom je van een koude kermis thuis als je je niet in Nederland of België bevindt. Binnen de EU kun je nog geluk hebben, maar daarbuiten is toegang tot de streams geblokkeerd. Hoe kun je toch alle wedstrijden volgen? Simpel: met een VPN! Wij leggen je uit hoe dit in zijn werk gaat.

Inhoudsopgave

NordVPNONZE TIP: Gratis proefabonnement van NordVPN. Sluit een ‘free trial’ af bij NordVPN en je kunt 30 dagen lang zonder risico vanuit het buitenland naar Nederlandse en Belgische TV kijken. Mocht je na het EK geen VPN meer nodig hebben, dan zeg je je abonnement met gemak op en krijg je je geld terug. Bezoek NordVPN voor een exclusieve aanbieding, met 30 dagen niet-goed-geld-teruggarantie!


In drie stappen het EK voetbal live streamen waar ook ter wereld

Met deze handleiding kijk je in no-time het EK voetbal als je niet in Nederland of België bent.

  1. Kies een VPN-provider (kijk bijvoorbeeld bij onze aanraders)
  2. Download en installeer de software. Kom je er niet uit? Onze reviewartikelen helpen je op weg.
  3. Log in en verbind met een server in Nederland of België.
  4. Ga naar de website van de NPO voor live voetbal, of naar nos.nl om andere EK-video’s te bekijken (dit geldt voor Nederland). Als het goed is kun je lekker onderuit zakken en genieten van de wedstrijd!

Waarom kun je geen EK voetbal kijken in het buitenland via de NPO?

Vanwege de duurbetaalde rechten moet je je per se in Nederland of België bevinden als je via de publieke omroep het EK Voetbal wilt kijken. Er zijn ook andere streamingdiensten die uitkomst kunnen bieden, zoals Ziggo en NLZIET. Maar ook deze werken niet zomaar overal ter wereld. Je hebt in veel gevallen dus een VPN nodig om het Europees Kampioenschap vanuit het buitenland te kunnen bekijken.

Hoe zit dat precies? Het kan zijn dat je je in de volgende situatie bevindt:

  • Je bent op vakantie of op zakenreis, en je wilt de wedstrijden gewoon via NPO Start kijken. Dit kan niet zomaar in het buitenland.
  • Je hebt een betaald abonnement op een streamingservice, maar je bent buiten de EU – hier kun je alsnog niet inloggen en kun je de wedstrijden van Oranje of de Rode Duivels dus op je buik schrijven.
  • Je kunt de wedstrijden zien, maar dan met commentaar in een of andere onbegrijpelijke taal. Wel zo fijn als je gewoon in het Nederlands kan kijken!
  • Je hebt de pech dat het land waar je bent, de wedstrijden niet uitzendt. Misschien zijn ze niet geïnteresseerd in voetbal, of de uitzendrechten zijn te duur. 

Er is gelukkig een oplossing voor deze situaties: een VPN. Met een VPN kun je virtueel terug naar Nederland of België reizen, en alle Nederlandstalige streaming toch gewoon kijken.

Met een VPN het EK 2022 kijken in het buitenland 

Het klinkt ingewikkeld, maar met de door ons aangeraden gebruiksvriendelijke VPN-software kun je heel makkelijk bovenstaande blokkades omzeilen. Probeer dus een VPN en je kunt het hele EK lang alle wedstrijden live streamen, mét Nederlands commentaar, waar je je ook bevindt!

Een VPN maakt het mogelijk om overal ter wereld de wedstrijden van het Nederlands en Belgisch elftal te volgen. Met een VPN kun je namelijk blokkades omzeilen die websites hebben ingesteld. 

Categorieën: Sport kijken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *