Atlas VPN past structuur van abonnementen aan

Atlas VPN heeft zijn abonnementsopties aangepast waardoor je voortaan zelf kunt bepalen of je extra wil betalen voor een aantal beveiligingsopties bovenop de VPN-functionaliteit. Wil je toegang tot de functies Shield en Data Breach Monitor, dan is voortaan het Atlas VPN+ abonnement te overwegen.

Sinds Atlas VPN in 2019 op de markt kwam en in 2021 door Nord Security werd overgenomen, is er geregeld aan de prijs gesleuteld. Inmiddels is deze VPN uitgegroeid tot de beste freemium VPN van het moment; wat inhoudt dat er een goede gratis versie van bestaat die je kunt upgraden naar een betaald abonnement zonder de beperkingen van de gratis variant.

Wil je niets betalen voor Atlas VPN, dan moet je genoegen nemen met een datalimiet van 5 GB per maand en is slechts een fractie van het volledige wereldwijde serveraanbod beschikbaar.

Zo’n betaald abonnement is helemaal niet duur, Atlas VPN is juist een van de goedkoopste VPN’s. Voorheen zaten de functies Shield en Data Breach Monitor bij het standaard abonnement in. Nu is dat niet meer zo.

Tijdens het afsluiten van het abonnement krijg je de optie om hier extra voor te betalen, of juist niet als je verwacht het toch niet te gebruiken en je puur wil betalen voor de VPN-functies. Hoe langer je een abonnement afsluit, hoe goedkoper deze extra functies ook worden.

Bij een 3-jarig abonnement betaal je er op het moment van schrijven € 0,45 cent p/m voor bovenop de standaard prijs.

Shield

Schakel Shield in om advertenties, online trackers en malware te blokkeren. Ook werpt deze functie een barrière op bij het betreden van schadelijke websites, zodat je beter beschermd bent tegen phishing. Voorheen heette Shield overigens SafeBrowse.

Data Breach Monitor

Zet deze functie aan om een seintje te krijgen zodra jouw gegevens in een datalek zijn aangetroffen. Wanneer cybercriminelen jouw gegevens in handen hebben, verkopen ze dit graag door aan de hoogste bieder. Vaak ben je hier niet van op de hoogte.

Dankzij Data Breach Monitor wel, en daardoor kun je sneller actie ondernemen. Bijvoorbeeld door de getroffen accounts te beveiligen met een nieuw wachtwoord.

Meer over Atlas VPN

Wil je meer weten over wat Atlas VPN zoal te bieden heeft, lees dan ook onze volledige Atlas VPN recensie.

Categorieën: Nieuws VPN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *