De beste VPN Black Friday & Cyber Monday deals voor 2023

Ben je opzoek naar de beste VPN Black Friday en Cyber Monday deals? Dan ben je op de juiste plek! In dit artikel gaan we in op de beste deals, de beste VPN-providers en hun prijzen.

Het gebruik van een VPN biedt veel voordelen. Ten eerste creëert het een virtuele, versleutelde tunnel tussen je apparaat en het internet, waardoor je privacy online wordt verbeterd. Denk aan je internetprovider, de overheid of anderen die geïnteresseerd zijn in wat je online doet. Naast meer anonimiteit en veiligheid geeft een VPN je toegang tot geografisch beperkte content door je IP-adres te wijzigen. Dat betekent dat je alleen maar verbinding hoeft te maken met een server in een ander land om toegang te krijgen tot vrijwel alle films en series die in Nederland niet beschikbaar zijn. 

Als je aan het denken bent om wel of niet een VPN abonnement af te sluiten, dan is dit het perfecte moment om dit te doen. Vooral omdat alle belangrijke VPN-aanbieders goede Black Friday- en Cyber Monday-aanbiedingen hebben waarvan je kunt profiteren. Het is een geweldige tijd om je online aanwezigheid te beschermen en tegelijkertijd geld te besparen. 

In dit artikel kun je goede deals verwachten van de beste VPN’s tijdens Black Friday en Cyber Monday. We bespreken wat een goede Black Friday-deal is, welke kortingen elke provider biedt, hoeveel je kunt besparen en meer. Blijf lezen! 


Beste VPN Black Friday Deals

Hier volgen de beste Black Friday- en Cyber Monday-aanbiedingen van elke provider. Met deze kortingen kun je genieten van het gebruik van een VPN om veilig op het internet te blijven terwijl je ook geld bespaart.

  • NordVPN – Krijg 63% korting op 2 jaar + 3 maanden gratis abonnement!
  • Surfshark – Bespaar tot 86% op 2 jaar abonnement en krijg 3 maanden gratis! 
  • Atlas VPN – Bespaar tot 86% op 2 jaar abonnement en krijg 6 maanden gratis! 
  • CyberGhost – Krijg 83% korting op 2 jaar + 4 maanden gratis abonnement!
  • ExpressVPN – Krijg 49% korting op 1 jaar + 3 maanden gratis abonnement!

Inhoudsopgave

VPN kopen met Black Friday: dé beste VPN deals

Hier volgt een overzicht van de beste VPN’s en hun Black Friday en Cyber Monday deals. We bespreken hun kortingen, prijzen, extra’s en belangrijkste functies. Met een uitgebreid overzicht van elke provider kun je gemakkelijk een VPN kiezen die de gewenste functies biedt en aan je behoeften voldoet. Je kunt ook de verschillende prijzen en aanbiedingen vergelijken om te kijken welke VPN de beste keuze voor je is. 


NordVPN – Bespaar 63% + 3 maanden gratis

De eerste VPN op onze lijst is NordVPN met Black Friday aanbiedingen tot wel 63% + 3 maanden gratis op een 2-jarig Complete abonnement. Het omvat extra’s zoals NordPass (wachtwoordmanager en data breach scanner) en NordLocker (1 TB cloudopslag en bestandsversleuteling). 

NordVPN Cyber Monday promo biedt ook een 2-jarig Plus abonnement met 53% korting + 3 maanden gratis. Dit plan is inclusief NordPass maar zonder NordLocker. Tot slot is het Standaard 2-jarig abonnement de goedkoopste keuze met 53% korting + 3 maanden gratis. Het bevat echter geen NordPass of NordLocker.

€ 4,99 Complete (inclusief NordPass en NordLocker)

Krijg 63% korting op 2 jaar + 3 maanden gratis abonnement!

Pak de deal 
€ 3,99 Plus (inclusief NordPass)

2 jaar + 3 maanden gratis abonnement met 53% korting!

Pak de deal
€ 2,99 Standard  

Bespaar tot 53% korting op 2 jaar + 3 maanden gratis abonnement! 

Pak de deal

Zowel het Standard-plan van NordVPN (als Complete en Plus) omvat een servernetwerk van 5.800+ servers in 60+ landen. De dienst wordt aangedreven door hun eigen NordLynx-tunneling protocol, dat bekend staat om snelle verbindingen, betrouwbaarheid en veiligheid. Daarnaast heeft NordVPN industriële standaard encryptie (AES-256), een kill switch, DNS-lekbescherming en een onafhankelijk gecontroleerd no-logs-beleid, zodat je zeker weet dat je data beveiligd is. 

Verder biedt de provider 6 gelijktijdige verbindingen. Je kunt NordVPN gebruiken voor het beveiligen van een aantal verschillende apparaten, waaronder Windows, Android TV, Mac, Linux, Android, iOS en meer. Ook zijn er browserextensies voor Chrome en Firefox. Er is verder de mogelijkheid om de VPN te configureren op je router om je thuisnetwerk te beschermen en een onbeperkt aantal apparaten te beveiligen. 

NordVPN heeft ook een gratis proefperiode van 7 dagen (alleen voor Android) en een geld-terug-garantie van 30 dagen als je de dienst eerst wilt uitproberen. 


Surfshark – Bespaar 80% + 5 maanden gratis 

De tweede VPN op onze lijst is Surfshark met Black Friday aanbiedingen tot wel 80% + 5 maanden gratis op een 2-jarig Surfshark One+ abonnement. Het bevat veel handige extra’s zoals adblocker, antivirusbescherming, real-time meldingen voor email inbreuken en nog veel meer. Maar dit abonnement onderscheidt zich door functies zoals het verwijderen van data uit bedrijfsdatabases en het verwijderen van data van personenzoeksites.

Surfshark Cyber Monday promo biedt ook een 2-jarig Surfshark One abonnement met 85% korting + 4 maanden gratis. Het bevat ook extra’s zoals adblocker, antivirusbescherming, real-time meldingen voor email inbreuken en meer. Tot slot is het Surfshark Starter 2-jarig abonnement de goedkoopste keuze met 86% korting + 3 maanden gratis. Deze bevat echter alleen een veilige VPN, een adblocker en cookie pop-up blocker.

€ 1,99 Surfshark Starter

Bespaar tot 86% op 2 jaar abonnement en krijg 3 maanden gratis! 

Pak de deal
€ 2,69 Surfshark One

Krijg 85% korting op 2 jaar abonnement + 4 maanden gratis! 

Pak de deal
€ 3,99 Surfshark One+

2 jaar abonnement + 5 maanden gratis met 80% korting! 

Pak de deal

Alle drie de Surfshark-abonnementen hebben 3.200+ servers in 100+ landen. De dienst maakt gebruik van het WireGuard-tunneling protocol, dat snelle verbindingen en goede veiligheid biedt. Surfshark heeft ook AES-256-encryptie, een onafhankelijk gecontroleerd no-logs-beleid en een kill switch, wat automatisch je internetverbinding uitschakelt wanneer je VPN-verbinding wegvalt.

Met onbeperkte gelijktijdige verbindingen is het mogelijk om al je apparaten te beschermen, waaronder Android, iOS, Windows, macOS, Linux, routers en smart tv’s. Deze VPN heeft ook een gratis proefperiode van 7 dagen en een geld-terug-garantie van 30 dagen als de provider niet voldoet aan je verwachtingen. 


Atlas VPN – Bespaar 86% + 6 maanden gratis 

De derde VPN op onze lijst is Atlas VPN met Black Friday aanbiedingen tot wel 86% + 6 maanden gratis op een 2-jarig abonnement. Surfshark Cyber Monday promo biedt ook korting tot 73% op 1 jaar abonnement. Helaas bevat het maandabonnement geen Black Friday aanbiedingen.

€ 1,59 Atlas VPN

Bespaar tot 86% op 2 jaar abonnement en krijg 6 maanden gratis! 

Pak de deal
€ 3,07 Atlas VPN

Krijg 73% korting op 1 jaar abonnement! 

Pak de deal
€ 11,22 Atlas VPN

1 maand abonnement. 

Pak de deal

Alle drie Atlas VPN-abonnementen bieden 1000+ servers in 42+ landen en geen apparat limiet. De provider maakt gebruik van het WireGuard-protocol en biedt AES-256 encryptie, een betrouwbare kill switch, een streng no-logs-beleid en sterke lekbescherming. Atlas VPN biedt ook veel handige extra functies. Dat omvat SafeBrowse, wat je online activiteiten beschermt door hackers te blokkeren, MultiHop+ (Double VPN), wat je verkeer via twee servers leidt en Data Breach Monitor, wat je beschermt tegen datalekken.

Verder ondersteunt de provider Windows, macOS, Android, iOS, Android TV en Amazon Fire TV apparaten. Atlas VPN is een van de goedkoopste VPN-diensten en je kunt de service zonder risico’s uitproberen dankzij de 30 dagen geld-terug-garantie.


CyberGhost – Bespaar 83% + 4 maanden gratis 

De volgende VPN op onze lijst is CyberGhost met Black Friday aanbiedingen tot wel 83% + 4 maanden gratis op een 2-jarig abonnement. Helaas bevat het 6 en 1 maand abonnement geen Black Friday of Cyber Monday kortingen. 

€ 2,03 CyberGhost

Krijg 83% korting op 2 jaar + 4 maanden gratis abonnement!

Pak de deal
€ 6,99 CyberGhost

6 maanden abonnement. 

Pak de deal
€ 11,99 CyberGhost

1 maand abonnement. 

Pak de deal

Alle 3 abonnementen van CyberGhost hebben 9.400+ servers in 91+ landen. Deze dienst is aangedreven door WireGuard maar loopt wel achter qua snelheid als je het vergelijkt met andere bekende providers zoals NordVPN of Surfshark. Het heeft wel een AES 256-bit encryptie, een betrouwbare kill switch, een onafhankelijk gecontroleerd no-logs beleid en een adblocker (bescherming tegen advertenties). 

CyberGhost biedt 7 gelijktijdige verbindingen en apps voor iOS– en Android-apparaten. Ook ondersteunt deze VPN Windows, macOS, Linux, Chrome, Firefox, Android TV, Amazon Fire TV, Synology-nas, smart-tv’s, consoles en Apple TV via Smart DNS-functie.  

Deze aanbieder is een van de goedkoopste VPN’s en heeft een gratis proefperiode van 24 uur en een geld-terug-garantie van 45 dagen.


ExpressVPN – Bespaar 49% + 3 maanden gratis

De laatste VPN op onze lijst is ExpressVPN met Black Friday aanbiedingen tot wel 49% + 3 maanden gratis op een 1-jaar abonnement. Helaas bevat het 6 en 1 maand abonnement geen Black Friday of Cyber Monday kortingen. 

$ 6,67 ExpressVPN

Krijg 49% korting op 1 jaar + 3 maanden gratis abonnement!

Pak de deal
$ 9,99 ExpressVPN

6 maanden abonnement. 

Pak de deal
$ 12,95 ExpressVPN

1 maand abonnement. 

Pak de deal

Alle drie abonnementen zijn voorzien van meer dan 3.000 servers in 94 landen en worden aangedreven door het zelf ontwikkelde Lightway-protocol voor. Het heeft sterke AES-256 encryptie om je online gegevens en activiteiten te beschermen, een onafhankelijk gecontroleerd en door de rechtbank bewezen no-logs beleid en een kill switch

ExpressVPN werkt met Windows, macOS, Linux, Chromebooks, Android, iOS, routers, Android TV, Chrome en Firefox; daarnaast ook op spelcomputers en smart-tv’s via de MediaStreamer-functie. De provider biedt ook 5 gelijktijdige verbindingen, wat wel beperkt kan zijn als je meerdere apparaten wilt beschermen. 

Je kan de dienst eerst uitproberen met de gratis proefperiode van 7 dagen. Er is ook de 30 dagen geld-terug-garantie in het geval dat de VPN niet aan je verwachtingen voldoet. Het biedt ook een 24/7 live chat in het geval dat je tegen problemen oploopt. 


Andere VPN Black Friday deals in 2023

Hier noemen we nog een paar andere VPN’s die goede deals bieden tijdens Black Friday en Cyber Monday. Deze VPN’s zijn goed, maar ze zijn wel lager gerangschikt in vergelijking met de beste providers zoals NordVPN of Surfshark. Toch kun je goede deals krijgen en geld besparen. 


Private Internet Access – Bespaar 83% + 4 maanden gratis

Momenteel heeft Private Internet Access een Black Friday deal tot 83% korting op een 2 jaar abonnement + 4 maanden gratis. Helaas bevat het 6 en 1 maand abonnement geen Black Friday of Cyber Monday kortingen. 

€ 1,85 PIA

Krijg 83% korting op 2 jaar + 4 maanden gratis abonnement!

Pak de deal
€ 6,79 PIA

6 maanden abonnement. 

Pak de deal
€ 10,69 PIA

1 maand abonnement. 

Pak de deal

Alle drie abonnementen van Private Internet Access hebben een enorm netwerk van 29.300+ servers in 84+ landen. Het wordt aangedreven door het WireGuard-tunneling protocol maar toch biedt gemiddelde snelheden. 

PIA bevat veel betrouwbare beveiligingsfuncties. Ze zijn misschien niet erg geavanceerd, maar bieden wel alles wat je nodig hebt. Dit zijn onder andere sterke encryptie, IP- en DNS-lekbescherming, een kill switch en een no-logs beleid om je online veiligheid en anonimiteit te garanderen. Het biedt ook PIA MACE (advertentie- en malwareblokker), MultiHop en Obfuscation (dubbele routering en verbergen van VPN-verkeer), Identity Guard (een email-inbreukscanner) en een Boxcryptor-licentie (beveiligt cloudopslag).

Private Internet Access heeft 10 gelijktijdige verbindingen en kan eenvoudig geïnstalleerd worden op Windows, macOS, Linux, Android, iOS, Chrome, Firefox, Opera en router.

Je kunt PIA uitproberen met hun gratis proefversie van 7 dagen (alleen via de smartphone-app) of gebruikmaken van hun 30-dagen geld-terug-garantie om de dienst uit te proberen zonder risico’s.


Proton VPN – Bespaar 50% op 2 jaar abonnement 

Nog andere VPN op onze lijst is Proton VPN met Black Friday aanbiedingen tot wel 50% op een 2-jarig abonnement. Proton VPN Cyber Monday promo biedt ook korting tot 40% op 1 jaar abonnement. Helaas bevat het maandabonnement geen Black Friday aanbiedingen.

€ 4,99 Proton VPN

Krijg 50% korting op 2 jaar abonnement!

Pak de deal
€ 5,99 Proton VPN

Krijg 40% korting op 1 jaar abonnement! 

Pak de deal
€ 9,99 Proton VPN

1 maand abonnement. 

Pak de deal

Proton VPN heeft 3.000+ servers in 69+ landen. Het wordt aangedreven door het WireGuard-tunneling protocol, maar het is niet de snelste provider, zeker niet als je het vergelijkt met de snelste VPN’s zoals NordVPN of Surfshark.

Verder is Proton VPN voorzien van AES-256 encryptie, een kill switch, ad blocker en DNS-lekbescherming. Het heeft ook een Secure Core ( Double VPN), split tunneling, gespecialiseerde servers zoals Tor over VPN en NetShield ad blocker.

Proton VPN ondersteunt Windows, Mac, Linux, iOS en Android toestellen. Een groot nadeel voor Proton VPN is dat deze provider geen Smart DNS-functie biedt, waardoor je geen geografisch geblokkeerde content kunt streamen op apparaten die geen VPN-app ondersteunen, zoals smart tv’s of game consoles. 

Deze provider heeft 10 gelijktijdige verbindingen en je kunt de service zonder risico’s uitproberen dankzij de 30 dagen geld-terug-garantie.


Wat maakt een goede Black Friday VPN deal?

Black Friday is het beste moment om een VPN aan te schaffen. Dat komt vooral door het feit dat je een premium VPN kunt krijgen voor een scherpe prijs en zelfs geld besparen. 

Als je op zoek bent naar een VPN die aan je behoeften voldoet, let dan op functies die je nodig hebt. De meeste providers bieden goede deals met extra functies en bonussen. Dit hangt natuurlijk af van waar je de VPN voor wilt gebruiken. Sommige providers bieden functies zoals advertentieblokkers, GPS-spoofing of ID-bescherming tegen betaling. Nu is het een goed moment om dergelijke functies goedkoper te krijgen, voor het geval je deze nodig hebt.

In het algemeen zal een goede Black Friday VPN-deal je een scherpe prijs bieden, geld helpen besparen en leuke extra’s geven, zoals een paar maanden gratis om de VPN uit te proberen. 

Hoe kan je flink besparen op VPN deals tijdens Black Friday en Cyber Monday 2023?

Black Friday en Cyber Monday zijn de beste tijden om een VPN-abonnement aan te schaffen. Momenteel vind je de hoogste kortingen op lange termijn abonnementen. Ze zijn erg goedkoop en je kan geld besparen. Op deze pagina zie je de beste Black Friday en Cyber Monday deals dus je hoeft niets verder te doen. Dit zijn echter de belangrijkste punten waar je op moet letten als je geld wilt besparen tijdens Black Friday: 

  • Lange termijn deal. Je kunt de beste kortingen krijgen voor abonnementen van een jaar of twee jaar. Daarbij krijg je meestal ook een paar maanden gratis. Maandelijkse abonnementen zijn meestal veel duurder en bieden geen extra’s. Op de lange termijn is het dus veel goedkoper om voor zo’n deal te kiezen.
  • Extra’s. Veel providers op deze lijst bieden meer dan alleen VPN’s. NordVPN biedt bijvoorbeeld ook een uitstekende wachtwoordmanager en Surfshark biedt een antivirus. Met een Black Friday deal profiteer je niet alleen van lagere prijzen, maar ook van nette extra’s.
  • Hoogste kortingen. Deze stap kun je overslaan want je vindt de hoogste kortingen op deze pagina. We gaven een overzicht van de verschillende abonnementen, kortingen en prijzen. Je kunt deze lijst gebruiken om te kiezen welke aanbieder het beste bij je past en hoeveel je kunt besparen.

Veelgestelde vragen over VPN Black Friday en VPN Cyber Monday Deals

Black Friday dit jaar valt op 23 november.

Black Friday duurt totdat Cyber Monday begint. Dit jaar valt Cyber Monday op 27 november. Ook na Black Friday kan je op deze pagina terecht voor de beste deals omdat we dan hier ook de Cyber Monday deals zetten.

De beste deals vind je tijdens Black Friday, Cyber Monday en Kerst. Op deze dagen kun je goedkope VPN-abonnementen vinden zoals NordVPN en geld besparen.

Black Friday-aanbiedingen zijn meestal maar een beperkte tijd beschikbaar, meestal alleen op Black Friday. Cyber Monday-aanbiedingen duren vaak meer dan een week.

De hoogte van een VPN korting wordt bepaald door de aanbieders zelf. Tijdens de feestdagen zien we kortingen wel oplopen tot 85 procent. Daarbij kun je dus stellen dat je voor de helft van de gebruikelijke prijs al een VPN-abonnement afsluit. In de beste gevallen betaal je minder dan 2 euro per maand!

Categorieën: VPN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *