Surfshark introduceert nieuwe abonnementen

Surfshark biedt voortaan drie soorten abonnementen aan: Surfshark Starter, Surfshark One en Surfshark One+. Hierdoor is het nu eenvoudiger om zelf te bepalen voor welke beveiligingsfuncties je eventueel extra wilt betalen. Waar bestaan de verschillende abonnementen uit?

Surfshark biedt voortaan drie soorten abonnementen aan: Surfshark Starter, Surfshark One en Surfshark One+. Hierdoor is het nu eenvoudiger om zelf te bepalen voor welke beveiligingsfuncties je eventueel extra wilt betalen. Waar bestaan de verschillende abonnementen uit?

Sinds de start in 2018 is Surfshark flink gegroeid. Wat begon als enkel een VPN, is nu een heel compleet beveiligingspakket dat niet alleen je online privacy verbeterd maar je apparaten ook beschermd tegen allerlei andere cyberdreigingen. Wanneer je daar voor kiest althans, want alleen betalen voor de VPN-functie blijft gewoon een optie.

Voor alle drie de abonnementen geldt dat je ze kunt afsluiten voor 24 maanden, 12 maanden of 1 maand. Je bent relatief het goedkoopste uit wanneer je voor een meerjarig abonnement kiest.

Surfshark Starter

Surfshark Chrome

Dit is het meest betaalbare abonnement, waarmee je toegang krijgt tot alle functies en het volledige serveraanbod van de Surfshark VPN. Surfshark is op zoveel apparaten te installeren als je wil.

Als bonus krijg je ook toegang tot de functies adblocker (blokkeert online advertenties) en cookiepop-upblocker (weigert automatisch cookies).

Meer weten? Lees ook onze Surfshark VPN review.


9.31 /10
Vanaf
€1.99
/maand
Lees Surfshark review

Surfshark is een zeer betaalbare VPN die ideaal is voor wie veel apparaten heeft die vaak gelijktijdig VPN willen gebruiken.

  • Goedkoop en betrouwbaar
  • Supersnelle servers
  • Onbeperkt aantal apparaten
Lees Surfshark review

Surfshark One

Met het basisabonnement is je online privacy al flink opgekrikt. Maar Surfshark One is ook zeker het overwegen waard als je op internet nog veiliger wilt surfen.

Zo krijg je ermee toegang tot de privé-zoekmachine Surfshark Search. Voortaan hoef je niet meer met Google te zoeken en weet dat bedrijf dus veel minder over jouw interesses.

Surfshark search

Met Surfshark One krijg je ook real-time antivirus- en webcambescherming. Ook word je op de hoogte gehouden als jouw privégegevens in een datalek ontdekt zijn (Surfshark Alert).

surfshark antivirus overzicht

Tenslotte kun je gebruikmaken van de functies om een online alias aan te nemen en tijdelijk e-mailadres aan te maken. Registreer je ermee op websites zonder je persoonlijke mailadres te delen.

Surfshark One+

Tenslotte is Surfshark One+ nog een optie. Naast al het bovenstaande kun je Surfshark ermee toestemming geven om namens jouw datahandelaren aan te schrijven, met het verzoek jouw verzamelde gegevens (die zij doorverkopen aan o.a. adverteerders) uit hun databases te verwijderen.

Zo ook uit databases van websites die zoveel mogelijk persoonlijke informatie publiekelijk doorzoekbaar maken. Wat een goudmijn is voor criminelen die identiteitsfraude plegen.

Deze twee laatstgenoemde functies zijn afkomstig uit Incogni, waar je ook los voor kunt betalen. Dat geldt overigens tegenwoordig ook voor Surfshark Antivirus.

Incogni dashboard

Welk Surfshark-abonnement moet ik kiezen?

Door de nieuwe prijsstructuur is het voortaan een stuk eenvoudiger om zelf te bepalen voor welke beveiligingsfuncties je al dan niet extra wilt betalen. Het hangt dus helemaal van je eigen wensen af.

Buiten kijf staat dat Surfshark één van de beste VPN’s is om te kiezen. Alle overige features zijn mooi meegenomen en zeker het geld waard als je jouw online privacy naar een hoger niveau wilt tillen.

Categorieën: Nieuws VPN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *