Goedkope VPN, de beste betaalbare VPN providers

Er zijn momenteel zoveel VPN services dat het lastig is een keuze te maken welke VPN je nu moet kiezen. Als je op zoek bent een goede goedkope VPN service ben je op deze pagina op de juiste plaats. Goedkope VPN services hebben vaak de naam onbetrouwbaar en slecht te zijn, daar zijn we het niet helemaal niet eens. Er zijn wel goedkope VPN providers die een slechte service bieden, maar er zijn wel degelijk goede en goedkope VPN services beschikbaar.

goedkope VPNHieronder vind je verschillende goedkope VPN services die in onze ogen een zeer hoge kwaliteit bieden, zo vind je de goedkoopste VPN die toch aan de belangrijkste eisen voldoet. Er zijn voldoende VPN services die voor een relatief scherpe prijs een goede VPN service aanbieden. Om de kwaliteit te bepalen kijken we altijd naar de software, de privacy en de stabiliteit en snelheid van de VPN verbindingen.

Inhoudsopgave

Hoe kies je de beste goedkope VPN-dienst

Bij het kiezen van een VPN is het belangrijk om rekening te houden met je behoeften en budget. Enkele factoren om te overwegen zijn:

Abonnement:  Pakket met prijs onder de $3,00 per maand
Aantal connecties: Onbeperkt
Software: Tenminste voor Windows, Mac OS X, Android en iOS
Verbindingen: Snel en stabiel
Streamingdiensten:

Netflix, HBO Max, Amazon Prime Video 


Beste goedkope VPN-diensten

 1. Surfshark – goedkoopste VPN-dienst met veel privacy functies
 2. CyberGhost– goedkope VPN-provider met veel server locaties

Beste goedkope VPN services

Bij de volgende VPN aanbieders vind je allemaal stabiele en relatief snelle VPN verbindingen. Ook is de privacy en de software van de onderstaande VPN services prima in orde. In dit overzicht is een goedkope VPN een VPN provider met een abonnement van minder dan €3 per maand.

1. Surfshark

Surfshark is op dit moment de goedkoopste VPN die echt heel fijn en goed werkt. Wanneer je een abonnement van 2 jaar afsluit, betaal je maar €2,09 per maand. Dit is echt heel goedkoop. In de review van Surfshark kun je ontdekken wat onze ervaringen met deze VPN zijn.

De software die Surkshark levert is op alle platformen gemakkelijk en duidelijk in het gebruik. De verschillende platformen die ondersteund worden zijn: Windows, Android, MacOS en iOS (iPhone en iPad).

Ook qua privacy zit je bij Surfshark goed. Er is een no logging policy wat inhoudt dat er geen data over jouw gebruik wordt bijgehouden. Daarnaast is er in de software een killswitch aanwezig die ervoor zorgt dat er niet onverhoopt data buiten de VPN verbinding wordt verstuurd en ontvangen.

9.31 /10
Vanaf
€2.49
/maand
Lees Surfshark review

Surfshark is een zeer betaalbare VPN die ideaal is voor wie veel apparaten heeft die vaak gelijktijdig VPN willen gebruiken.

 • Goedkoop en betrouwbaar
 • Supersnelle servers
 • Onbeperkt aantal apparaten
Lees Surfshark review

2. CyberGhost

CyberGhost is een VPN service die al een aantal jaren bestaat. Voorheen was de service van CyberGhost niet om over naar huis te schrijven, maar dit hebben ze het laatste jaar meer dan goed gemaakt. Inmiddels zijn er meer dan voldoende servers om de gebruikers een snelle en stabiele verbinding aan te bieden.

Ook de software voor alle apparaten die ondersteund worden zijn prima voor elkaar. Er zijn zelfs unieke functies toegevoegd die je bij premium VPN diensten nog niet terugvindt. Zo kun je gemakkelijk kiezen voor een streamprofiel waarbij automatisch gekozen wordt voor een goede VPN server om bijvoorbeeld Netflix vanaf te streamen via de VPN server. Ook wordt er dan gekozen voor een VPN profiel dat een zo snel mogelijke verbinding mogelijk maakt.

Als je een goedkope maar goede all-round VPN service zoekt ben je CyberGhost goed. De service is prima, de software spreekt voor zicht en de prijs is laag.

8.81 /10
Vanaf
€2.19
/maand
Lees CyberGhost review

CyberGhost is een zeer gebruiksvriendelijke VPN, die zijn geschiedenis als langzamere VPN achter zich heeft gelaten. Makkelijk te installeren en te gebruiken apps maken het plaatje compleet.

 • veel serverlocaties
 • gebruiksvriendelijke software en apps
 • 45 dagen niet-goed-geld-teruggarantie
Lees CyberGhost review

Waar we op gelet hebben

Net als onze lijst met beste VPN’s hebben we ook voor deze lijst met beste goedkope VPN’s punten waar we op gelet hebben. We hebben de volgende criteria aangehouden aangaande de beoordeling om de beste goedkope VPN te vinden.

 • Pakket met prijs onder de €3,00 per maand.
 • De beschikbare software moet naar behoren werken. Er moet tenminste software zijn voor Windows, Mac OS X, Android en iOS.
 • De verbindingen moeten snel en stabiel zijn. Sneller en stabieler is beter.
 • De privacy policy moet ons aanspreken; meer privacy is beter.

Waar je zelf op moet letten bij een goedkope VPN

Het is vanzelfsprekend aantrekkelijk om simpelweg een goedkope VPN te kiezen van het aanbod van alle VPN aanbieders. Maar dit is erg af te raden, het is vaak simpelweg zo dat je de lage prijs ergens anders terug ziet, namelijk in een slechtere kwaliteit product dan de meer premium VPN services zoals ExpressVPN.

Heb daarom voor jezelf duidelijk wat je precies van een VPN service verwacht. Is het bijvoorbeeld belangrijk om de Amerikaanse Netflix te kunnen kijken? Dan zal je een VPN service moeten uitkiezen die bewezen heeft dat ze al langere tijd met succes de VPN blokkade van Netflix weten te omzeilen.

Of zoek je vooral een dienst die erg veel respect voor je privacy heeft zodat je anoniem kunt internetten. Dan is het van belang dat je een VPN dienst uitzoekt die geen gebruikerslogs bijhoudt en bovendien een sterke encryptie gebruikt voor de goedkope VPN verbindingen die ze aanbieden.

Zorg dat je alles duidelijk hebt en check de reviews van de goedkope VPN providers die jou aanspreken om te checken of de mogelijkheden aansluiten op jouw wensen en eisen voor een VPN service.

Gratis is ook goedkoop

gratis vpnWanneer je echt zo min mogelijk wilt uitgeven heb je ook nog de optie om te kiezen voor een gratis VPN service. Er zijn, zoals je op de pagina kunt lezen achter de vorige link, een aantal goede gratis VPN services. Toch zijn de gratis VPN services vaak niet afdoende voor de mensen die serieus op zoek zijn naar een VPN.

Een gratis VPN kent namelijk altijd zijn beperkingen. Vaak zit er een datalimiet aan het gebruik van zo een gratis VPN. Daarnaast is er de keuze uit een beperkt aantal VPN servers vaak ook standaard bij de gratis VPN’s. En omdat er veel mensen met een gratis abonnement tegelijk op zo een gratis server zitten is de snelheid vaak ook aan de lage kant.

Wanneer je met regelmaat dus een VPN wilt gebruiken maar niet veel wilt betalen raden we je aan een goedkope VPN in plaatst van een gratis VPN te kiezen. Maar zo een gratis abonnement is natuurlijk wel de uitgelezen kans om te testen hoe een VPN programma werkt en of het goed werkt.

Conclusie goedkope VPN

Alhoewel veel mensen zullen denken dat het een slecht idee is om een goedkope VPN service te gebruiken, is dat dus niet per definitie waar. De VPN services die hierboven genoemd zijn hebben beide een goede VPN service waarvan de kwaliteit gewoon goed is. Bij de aanschaf van 1 van deze 2 VPN services heb je gewoonweg een hele goede prijs/kwaliteit verhouding.

Let er wel op dat de goedkope VPN aanbieder die je wilt gaan gebruiken jouw eisen voldoet. Omdat iedereen andere wensen heeft is het lastig om de 2 beste goedkope VPN’s zomaar aan te wijzen voor iedereen.

Categorieën: VPN providers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 reacties op “Goedkope VPN, de beste betaalbare VPN providers