VPN-aanbiedingen 2023: beste deals van het moment

Beste VPN aanbiedingen vinden? Dan ben je hier op de juiste plek. Op deze pagina houden we actuele VPN-deals voor je in de gaten. Door deze kortingsacties betaal je altijd de laagste prijs voor je nieuwe VPN-abonnement. Plus: waar moet je op letten als je een goedkope VPN zoekt? Ook daarover lees je hier tips. Zo vind jij de beste VPN voor de laagste prijs.

VPN’s zijn een belangrijke tool om een stuk online privacy terug te winnen. Doordat al je internetverkeer versleuteld wordt en je IP-adres verborgen blijft, houd je jouw ware identiteit en locatie verborgen voor allerlei partijen die jouw data maar wat graag verzamelen en doorverkopen. 

VPN-abonnementen hoeven gelukkig helemaal niet duur te zijn. Een goedkope VPN verbinding heb je vaak al voor zo’n 2 euro per maand of zelfs minder. Zeker als je VPN kortingscode scoort. Wij houden goede VPN deals nauwlettend voor je in het oog.

Inhoudsopgave

Beste VPN-aanbiedingen november 2023

 1. NordVPN – VPN met 62% korting op 2-jarig abonnement + 3 maanden gratis
 2. Surfshark – goedkope VPN met 85% korting op 2-jarig abonnement + 4 maanden gratis
 3. Atlas VPN – betaalbaar 3-jarig abonnement + 6 maanden gratis
 4. Cyberghost – snelle VPN met 2-jarig abonnement + 4 maanden gratis
 5. ExpressVPN– goede VPN met jaarabonnement + 3 maanden gratis
 6. PIA – top VPN met korting op 2-jarig abonnement + 3 maanden gratis
 7. Hide.me – goedkoop 2-jarig abonnement + 3 maanden
 8. VPN Nederland – VPN met 60% korting op jaarabonnement
 9. ProtonVPN – betrouwbare VPN met 50% korting op 2-jarig abonnement

Hoe kies je de beste VPN-deals

Bij het kiezen van een VPN (virtual private network) is het belangrijk om rekening te houden met je behoeften en budget. Let bij het zoeken naar de beste VPN aanbiedingen op de volgende factoren:

Prijs: Is er korting op de gebruikelijke prijs?
Abonnementen: Meerjarige abonnementen zijn vaak goedkoper
Extra maanden: Krijg je er gratis maanden bij?
Extra diensten: Krijg je extra diensten zoals antivirus?

Let ook op het aantal gelijktijdige verbindingen, zodat je al je apparaten kunt beschermen. En dat er genoeg VPN servers worden aangeboden. Ook is een VPN aanbieding vaak tijdelijk, dus twijfel niet te lang.

VPN kortingscodes worden vaak automatisch toegepast, je hoeft ze niet zelf in te voeren.

Neem bovenstaande mee in je keuze en je kunt flink geld besparen op een VPN verbinding!


Actuele en beste VPN-aanbiedingen 

Van de beste VPN’s van dit moment hebben we de actuele VPN kortingen (augustus 2023) voor je op een rijtje gezet. Kijk regelmatig op deze pagina om op de hoogte te blijven van de laagste VPN-prijzen

Ben je toch niet tevreden, dan kun je vaak gebruikmaken geld terug garantie (meestal een maand).

Momenteel zijn er diverse aanbieders die strooien met hoge kortingen op hun VPN verbinding. Bekijk hieronder de actuele VPN aanbiedingen van de beste VPN providers.

NordVPN-aanbieding: 62 procent korting op 2-jarig abonnement + 3 maanden gratis

De hoogste korting bij NordVPN pak je nu als je kiest voor het Complete-abonnement. Die bestaat naast de beste VPN zelf ook uit de wachtwoordmanager NordPass, de zogeheten datalek-scanner en 1 TB versleutelde cloudopslag bij NordLocker. Voor dit hele pakket betaal je nu slechts 4,99 euro per maand voor de eerste 2 jaar (24 maanden). Of kies voor het Plus- of Standard-abonnement, respectievelijk 3,99 euro of 2,99 euro per maand + 3 maanden gratis.

Aantal gelijktijdige VPN verbindingen: 6

9.75 /10
Vanaf
€2.99
/maand
Lees NordVPN review

NordVPN is betrouwbaar, betaalbaar, snel, zit boordevol extra functies. Uitermate geschikt voor het beschermen van je privacy online.

 • Snelle servers
 • Uitstekende software en apps
 • Erg goede prijs
 • Betrouwbare en snelle klantenservice
Lees NordVPN review

Surfshark-aanbieding: 85 procent korting op 2-jarig abonnement + 4 maanden gratis

Bij Surfshark betaal je nu slechts 1,99 euro per maand voor het 2-jarige abonnement (24 maanden) op hun VPN verbinding + 4 maanden gratis. Dat is een prijsdaling van maar liefst 85 procent. Kies je ervoor om Surfshark One erbij te kopen, dan zitten er ook antivirus, meldingen bij datalekken en een privacyvriendelijke zoekmachine bij inbegrepen. Een heel compleet beveiligingspakket dus. 

Aantal gelijktijdige VPN verbindingen: onbeperkt

9.31 /10
Vanaf
€1.99
/maand
Lees Surfshark review

Surfshark is een zeer betaalbare VPN die ideaal is voor wie veel apparaten heeft die vaak gelijktijdig VPN willen gebruiken.

 • Goedkoop en betrouwbaar
 • Supersnelle servers
 • Onbeperkt aantal apparaten
Lees Surfshark review

Atlas VPN-aanbieding: 86 procent korting op 3-jarig abonnement + 6 maanden gratis

Bij Atlas VPN ben je momenteel bijzonder goedkoop uit. Per maand betaal je namelijk maar 1,59 euro voor een VPN verbinding, wat een prijsdaling van 86 procent is. Dit geldt voor het abonnement van 3 jaar (36 maanden) + 6 maanden gratis. Voor een zeer lage prijs ben je een hele poos van een goede VPN voorzien. Of kies het jaarabonnement (12 maanden), tijdelijk met 66 procent korting voor 3,82 euro per maand.

Aantal gelijktijdige VPN verbindingen: onbeperkt aantal apparaten

8.63 /10
Vanaf
€1.59
/maand
Lees Atlas VPN review

Atlas VPN is een snel groeiende VPN-dienst met een interessante gratis versie en lage abonnementsprijzen. Ook zeer geschikt voor streaming.

 • Gratis versie beschikbaar
 • Op onbeperkt aantal apparaten te installeren
 • Zeer betaalbaar
Lees Atlas VPN review

CyberGhost-aanbieding: 82 procent korting op 2-jarig abonnement + 4 maanden gratis

Een 2-jarig abonnement (24 maanden) bij CyberGhost is momenteel flink goedkoper. Je betaalt voor deze VPN-aanbieding maar 2,03 euro per maand voor en dat is een prijsdaling van 83 procent. Tijdelijk krijg je daar ook 4 maanden gratis VPN-gebruik bij, je bent dus voor een flinke poos voorzien van online bescherming. 

Kies er eventueel voor om de CyberGhost Security Suite erbij te bestellen. Die voegt antivirus en de security updates-functie toe (houdt software voor je up-to-date) aan de VPN verbinding.

Aantal gelijktijdige VPN verbindingen: 7

8.81 /10
Vanaf
€2.03
/maand
Lees CyberGhost review

CyberGhost is een zeer gebruiksvriendelijke VPN, die zijn geschiedenis als langzamere VPN achter zich heeft gelaten. Makkelijk te installeren en te gebruiken apps maken het plaatje compleet.

 • veel serverlocaties
 • gebruiksvriendelijke software en apps
 • 45 dagen niet-goed-geld-teruggarantie
Lees CyberGhost review

ExpressVPN-aanbieding: 49 procent korting op jaarabonnement 

Normaal gesproken is ExpressVPN een van de duurste VPN’s, dus elke korting is mooi meegenomen. Met de huidige prijsdaling is de prijs alsnog best hoog, maar beslis met de hulp van onze review of dat bedrag het je waard lijkt. Bespaar nu 49 procent op een abonnement van een jaar + 3 maanden (15 maanden), wat neerkomt op 6,67 dollar per maand.

Aantal gelijktijdige VPN verbindingen: 8

8.68 /10
Vanaf
$6.67
/maand
Lees ExpressVPN review

ExpressVPN is een snelle en veilige VPN met jarenlange ervaring in het vak. Ook werkt deze VPN zeer goed in combinatie met streamingdiensten. De prijs is doorgaans wel aan de hoge kant.

 • zeer geschikt om mee te streamen
 • snelle en stabiele servers
 • Nederlandse software
Lees ExpressVPN review

Private Internet Access-aanbieding: 82 procent korting op 2-jarig abonnement + 3 maanden gratis

Private Internet Access heeft een leuke VPN-aanbieding voor je, namelijk hoge korting (82 procent) op een abonnement voor 2 jaar (24 maanden). Plus 3 maanden extra er gratis en voor niks bij. Dat komt neer op slechts 1,92 euro in de maand, ontzettend goedkoop dus. H

Aantal gelijktijdige VPN verbindingen: onbeperkt aantal apparaten

8.75 /10
Vanaf
€1.92
/maand
Lees PIA review

Private Internet Access (PIA) blinkt uit in het beschermen van privacy en downloaden op goede snelheden. Zijn dit de redenen voor je VPN-gebruik, dan is PIA een betaalbare optie.

 • uitstekende privacy
 • snelle servers
 • 10 gelijktijdige verbindingen
Lees PIA review

Hide.me-aanbieding: Goedkoop 2-jarig abonnement + 3 maanden

Het goedkoopste Hide.me-abonnement kost momenteel 2,59 euro in de maand. Dat geldt voor het 2-jarig abonnement + 3 maanden (27 maanden). Verder geen poespas; dit is een complete en goedwerkende VPN, die naar verhouding wel wat duurder is dan de meeste VPN’s uit dit overzicht.

Aantal gelijktijdige VPN verbindingen: 10

8.63 /10
Vanaf
€2.59
/maand
Lees Hide.me review

Hide.me is een goede en snelle VPN, of je nu kiest voor een betaald abonnement of de gratis versie. Een goede instap-VPN, mede ook door de Nederlandstalige software en apps.

 • Gratis versie met hoge datalimiet
 • Lage kosten voor betaalde abonnementen
 • Software en apps in het Nederlands
Lees Hide.me review

VPN Nederland-aanbieding: 60 procent korting op jaarabonnement

Momenteel betaal je tijdelijk minder voor een jaarabonnement (12 maanden) op VPN Nederland. Met een korting van 60 procent kom je uit op een maandbedrag van 3,99 euro. Het abonnement van 6 maanden is ook afgeprijsd met 39 procent. Dit lidmaatschap kost nu 5,99 euro in de maand.

Aantal gelijktijdige VPN verbindingen: onbeperkt aantal apparaten

VPN Nederland heeft als grote voordeel de Nederlandstalige software en ondersteuning. Hoewel de software minder uitgebreid is dan de concurrentie, is het in de basis gewoon een sterke en vlotte VPN met ook een aantrekkelijke gratis variant.

 • Software, apps en klantenservice in het Nederlands
 • Goedkope prijzen + gratis versie
 • Op onbeperkt aantal apparaten te installeren
Lees VPN Nederland review

Proton VPN-aanbieding: 50 procent korting op 2-jarig abonnement

De betaalde versie van Proton VPN (Proton VPN Plus) is momenteel de helft goedkoper dan de normale prijs. Door die 50 procent korting betaal je 4,99 euro in de maand voor een abonnement van 2 jaar (24 maanden).  Wat wel relatief duur is vergeleken met de meeste andere providers op deze pagina.

Aantal gelijktijdige VPN verbindingen: 10

8.65 /10
Vanaf
€4.99
/maand
Lees review

Proton VPN is een betrouwbare VPN van de makers achter Proton Mail. Een aanbieder met verstand van security-zaken, met een interessante gratis variant.

 • Transparante en gedegen werkwijze
 • Gratis versie van beschikbaar (met beperkingen)
 • Nederlandse software
Lees review

VPN kopen: hoe gaat dat in zijn werk?

Goed, je hebt een interessante VPN-aanbieding gevonden en wil de beste VPN kopen. Wat zijn dan de vervolgstappen? Dat verschilt enigszins per aanbieder, maar de grote lijnen komen bij de meeste VPN providers overeen. Over het algemeen maak je tijdens het aanmeldproces een account aan. Vaak is alleen een e-mailadres al voldoende. Daarna kies je een betaalmethode.

Lastig kan zijn dat niet alle providers je laten betalen met iDeal of Bancontact, de gebruikelijke betaalopties in Nederland en België. Soms accepteren ze alleen betalingen met creditcard of PayPal, bijvoorbeeld. Iets om rekening mee te houden bij je keuze voor een goedkoop VPN-abonnement.

NordVPN Nederland verbinding

Let op: er worden niet daadwerkelijk maandelijks kosten in rekening gebracht. Het totaalbedrag wordt bij de start van het lidmaatschap in één keer van je rekening geschreven. Zo betaal je bijvoorbeeld een heel jaar vooruit, als je voor een jaarabonnement hebt gekozen. Zorg dus dat dat bedrag in ieder geval op je rekening staat.

Is het account aangemaakt en is de betaling gelukt, dan kun je met die gegevens inloggen bij de software en mobiele apps van de aanbieder. Vaak installeer je deze via de site, een online dashboard of via de Play Store (Android) of App Store (iOS). Daar kun je de VPN downloaden.

Hoe dit installatieproces per dienst in zijn werk gaat, lees je ook in onze individuele VPN-reviews

Dan is het alleen nog zaak om een server uit te kiezen en te verbinden! Vanaf nu is je internetverkeer versleuteld en afgeschermd, en heb je een ander IP-adres. Het aantal maximale gelijktijdige verbindingen verschilt per provider.

Lees hier meer over hoe een VPN werkt.

Geld terug garantie: Niet tevreden? Vraag je geld terug!

Het is gebruikelijk dat VPN-diensten een niet-goed-geld-terug-garantie aanbieden. Als de VPN toch niet bevalt, kun je binnen een bepaalde periode je geld terug vragen. Hoeveel bedenktijd je hebt, verschilt per VPN. Een periode van 30 dagen is gebruikelijk, maar langer kan ook. Zo hanteert CyberGhost een geld-terug-periode van 45 dagen.

Wil je hier gebruik van maken, neem dan contact op met de klantenservice van de door jou gekozen VPN.

Betalen voor VPN verbinding? Waarom niet gratis?

Misschien vraag je je af waarom je überhaupt voor een VPN zou willen betalen. Zeker omdat je online ook veel gratis VPN’s kunt vinden. Het probleem bij gratis VPN providers is alleen dat ze hoe dan ook een verdienmodel moeten hebben om hun servers aan te kunnen bieden. Geregeld is het behoorlijk schimmig hoe zij aan hun inkomsten komen. Het is niet uitgesloten dat jouw gegevens doorverkocht worden, terwijl dat nu juist niet de bedoeling is van een VPN! 

Streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, HBO Max en Disney+ werken vaak ook niet goed bij gratis VPN aanbieders.

Daarom raden we altijd een betaald VPN-abonnement aan bij een VPN-dienst die geen logs bijhoudt en er een duidelijk privacybeleid op nahoudt. Je kunt dan met een gerust hart anoniem surfen. Met de VPN-aanbiedingen op deze pagina ben je altijd het goedkoopst uit. 

VPN voor smartphone

Conclusie

Een VPN verbinding hoeft helemaal niet duur te zijn. Zeker niet als je goed oplet voor de beste VPN aanbieding. Op deze pagina houden we de actuele deals bij, zodat je snel de beste prijs vind voor de verschillende VPN abonnementen.

Black Friday (ieder jaar in november) is ook altijd een goed moment om toe te slaan.

Veiliger internetten, bescherming op openbare wifi netwerken en streamen zonder beperkingen naar je smart tv en andere apparaten kan al voor een paar euro per maand.  Zeker als je zo’n tijdelijke korting meepakt!


Veelgestelde vragen over beste VPN aanbiedingen

Daar streven we wel naar! We doen ons best om op deze pagina altijd de actuele VPN-prijzen voor je bij te houden. Wel is het zo dat een VPN aanbieding vaak verandert en dat daarnaast wisselkoersen ook een rol spelen. Het kan daardoor voorkomen dat de prijzen op deze pagina af en toe iets afwijken, maar we garanderen je dat we bovenop de ontwikkelingen zitten.

Enkele van de beste VPN’s die we zonder meer aanraden, zijn onder meer NordVPN, Surfshark en Atlas VPN. Waarom dat zo is, lees je in de uitgebreide VPN-reviews op deze site. We letten hierbij op zaken als: is de VPN veilig? Worden er geen logs bijgehouden? Zijn er voldoende snelle servers, die geschikt zijn voor streaming? Zijn daarnaast de software en apps makkelijk in gebruik? Dat zit bij de eerder genoemde VPN’s in ieder geval zeker goed. Niet tevreden? Maak dan gebruik van de geld terug garantie.

We raden altijd aan om te betalen voor een VPN verbinding, omdat je daarmee veel meer zekerheid hebt over de kwaliteit van de dienst. Premium VPN’s hoeven niet op schimmige manieren aan jou te verdienen, je bent immers al een betalende gebruiker. Ook heb je dan niet te maken met de beperkingen die free VPN’s wel hebben, zoals een beperkte internetsnelheid, een datalimiet of weinig servers om uit te kiezen. Streamen werkt vaak ook niet (of niet optimaal) bij gratis VPN’s. Een betaald abonnement heeft de voorkeur!

Enkele van de snelste VPN’s van dit moment zijn NordVPN, Surfshark en Atlas VPN. Snelle servers zijn van belang om zonder haperingen in de hoogste kwaliteit te streamen, en op dat vlak hebben deze drie ons nog nooit teleurgesteld. Neemt niet weg dat er nog meer VPN’s zijn die voldoende snelheid bieden. Lees in onze VPN-reviews hoe de beste VPN-diensten op dit vlak scoren.

Categorieën: VPN providers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *