PSV live kijken: stream elke wedstrijd (ook in het buitenland!)

Wil je iedere wedstrijd van PSV live volgen, maar weet je niet waar, wanneer en hoe? Dit artikel legt het je allemaal uit! Ook lees je hoe je met behulp van een VPN geen enkele wedstrijd meer hoeft te missen, ook niet als je in het buitenland op vakantie bent. Als echte PSV-fan ben je hier aan het juiste adres.

Onder de naam Philips Sport Vereniging ontstond op 31 augustus 1913 een sportvereniging voor Philips-medewerkers. Inmiddels behoort PSV tot de top van het Nederlandse voetbal en de wedstrijden die deze club speelt zijn op verschillende kanalen én apparaten te volgen.

Inhoudsopgave

Tv-zenders voor PSV kijken

Ieder seizoen doet PSV mee aan een aantal voetbalcompetities, die worden uitgezonden door verschillende tv-zenders. Welke zenders dit zijn wordt bepaald door de uitzendrechten van iedere competitie.

Eredivisie

eredivisie

De Eredivisie is de hoogste voetbalcompetitie van het betaalde Nederlandse mannenvoetbal. De winnaar van deze competitie wordt landskampioen van dat seizoen en plaatst zich voor de groepsfase van de Champions League. PSV doet al sinds het eerste seizoen in 1956/57 mee aan de Eredivisie. Sindsdien is de club 21 keer landskampioen geworden.

De uitzendrechten van de Eredivisie zijn in handen van ESPN. Deze provider beschikt over vier kanalen: ESPN 1, 2, 3 en 4. ESPN 1 (ook bekend als ‘ESPN’) is meestal inbegrepen bij het basispakket van je tv-provider, waardoor je hier niet extra voor hoeft te betalen. Maar op ESPN worden niet alle wedstrijden uitgezonden.

Ontvang je graag al het voetbal én meer sporten die ESPN aanbiedt, dan heb je een abonnement nodig op ESPN Compleet. Dit pakket bevat namelijk alle kanalen van ESPN. De kosten voor dit abonnement verschillen per tv-provider:

Tv-provider ESPN 1 ESPN Compleet
Budget Alles-in-1 Gratis bij elk tv-pakket €12,99 per maand
Caiway Niet apart beschikbaar Vanaf €7 per maand (afhankelijk van tv-pakket)
Canal Digitaal Niet apart beschikbaar Gratis bij Bomvol-pakket á €14,95 per maand
Delta Niet apart beschikbaar €12 per maand
KPN Gratis bij elk tv-pakket €12,99 per maand
Online.nl Niet apart beschikbaar Gratis bij elk tv-pakket
Solcon Gratis bij elk tv-pakket €12,99 per maand
T-Mobile Gratis bij elk tv-pakket €10 per maand
XS4ALL Gratis bij elk tv-pakket €12,95 per maand
Youfone Niet apart beschikbaar Gratis bij elk tv-pakket
Ziggo Gratis bij elk tv-pakket €17,95 per maand

KNVB Beker

espn logo

De TOTO KNVB Beker is de oudste nog bestaande voetbalcompetitie van Nederland. In 1899 werd deze opgericht voor de voetbalclubs uit het betaald voetbal en de hoogste amateurclubs. PSV nam in seizoen 1915/1916 voor het eerst deel aan deze competitie, en heeft sinds 1961 slechts één seizoen gemist. De club heeft de KNVB Beker al tien keer gewonnen.

De wedstrijden van de KNVB Beker worden uitgezonden door FOX, ESPN en Veronica. Om alle wedstrijden live te volgen heb je een abonnement nodig op ESPN Compleet. Een deel van de wedstrijden kun je ook vinden op de zenders FOX en Veronica.

Vanaf de achtste finales zendt FOX één livewedstrijd uit die op donderdag om 20:45 wordt gespeeld. Veronica zendt vanaf de kwartfinales verschillende wedstrijden live uit.

Zowel FOX als Veronica zijn bij alle tv-providers beschikbaar in het basispakket. Hier hoef je dus geen extra abonnement voor af te sluiten.

Europese competities

champions league

Gezien de toppositie van PSV in het Nederlands voetbal, neemt de club vaak deel aan Europese competities zoals de Champions League en de Europa League. De uitzendrechten van de Champions League staan sinds 2021 op naam van RTL, die de wedstrijden uitzendt op RTL7. Deze zender zit in ieder basispakket.

Ook Ziggo Sport mag Champions League wedstrijden uitzenden, maar enkel de wedstrijden die RTL7 níet uitzendt. Om alle wedstrijden te volgen heb je een abonnement op Ziggo Sport Totaal nodig.

De uitzendrechten van de UEFA Europa League zijn in handen van Talpa, die de wedstrijden uitzendt via SBS6 en Veronica. Talpa heeft eerste keuze welke wedstrijden op deze zenders te zien zijn. De overige wedstrijden mogen worden uitgezonden door ESPN.

PSV live streams

Tegenwoordig is het natuurlijk niet vanzelfsprekend dat je voetbalwedstrijden van PSV op je tv kijkt. Ook op apparaten zoals je smartphone, tablet en laptop kun je live voetbal kijken. Dit is erg handig wanneer je onderweg bent, geen tv-abonnement hebt of wanneer een gezinslid al tv zit te kijken.

Op deze mobiele apparaten kijk je PSV via een livestream, waarvan er betaalde en gratis streams bestaan. Die laatste zijn niet altijd veilig, je doet er dan ook verstandig aan om je apparaat met een VPN te beveiligen.

sport streaming websites

Betaalde live stream PSV

Afhankelijk van de competitie, kun je de wedstrijden van PSV livestreamen via verschillende streamingsdiensten:

  • NLZIET streamt programma’s die ook worden uitgezonden via de kanalen van NPO, RTL en Talpa. De wedstrijden van PSV voor de KNVB Beker, Champions League en Europa League vind je dus hier. Een abonnement op NLZIET kost € 8,95 per maand, met een gratis proefperiode van 14 dagen.
  • Videoland livestreamt bijna alle RTL programma’s. De dienst is beschikbaar vanaf € 4,99 per maand. Ook deze streamingdienst hanteert een proefperiode van 14 dagen.
  • De meeste tv-providers hebben een eigen streamingdienst die zit inbegrepen bij je abonnement. Via de app of website van deze dienst kijk je alles wat ook op tv wordt uitgezonden binnen jouw pakket. Voorbeelden van zulke diensten zijn Ziggo GO, KPN iTV en de Canal Digitaal TV App.
  • ESPN streamt wedstrijden en andere sport content via de website en app. Met een ESPN Compleet abonnement kun je alle livestreams van ESPN kijken.

voetbal

Illegale livestreams van alle PSV voetbalwedstrijden

Je ziet het: er zijn meer dan genoeg manieren om PSV wedstrijden live te kijken. In veel gevallen moet je hier een betaald abonnement voor afsluiten.

Er bestaan ook gratis livestreams van voetbalwedstrijden, maar die komen met forse nadelen en risico’s. Om te beginnen zijn deze illegaal – ook voor de kijker. Een aantal bekende van deze illegale livestreams zijn:

  • Hesgoal TV: het originele HesGoal is inmiddels door autoriteiten uit de lucht gehaald, maar op Hesgoal TV kun je nog steeds terecht voor livestreams van internationale en Europese voetbalwedstrijden. Daarnaast vind je hier sportnieuws, voetbaluitslagen en meer informatie over teams en spelers.
  • Live Soccer TV: deze website geeft een overzicht met livestreams van voetbalwedstrijden. Voor meer informatie over competities en teams, en het laatste voetbalnieuws kun je hier ook terecht.
  • Eleven Sports: sport livestreams van over de hele wereld. Naast voetbal kijk je via Eleven Sports bijvoorbeeld ook naar basketbal en rugby.
  • Freesoccer: de naam zegt het al, via Freesoccer stream je live voetbal. In tegenstelling tot de andere websites vind je hier voetbalwedstrijden uit de Eredivisie.
  • Sportstream24: de Eredivisie wedstrijden die je via Freesoccer kunt streamen staan ook op deze website. Daarnaast bezoek je Sportstream24 voor het volgen van Formule 1, Motorsport en wielrennen.

adware

We raden het niet aan om gebruik te maken van deze illegale livestreams. Niet alleen is de kwaliteit een stuk slechter dan de betaalde versies, het is ook nog eens behoorlijk onveilig. Zo bevatten de websites vaak malware en is de kans groot dat je gegevens worden gestolen en doorverkocht.

Mocht je toch besluiten om PSV wedstrijden via deze gratis livestreams te kijken, maak dan altijd gebruik van een VPN. Die zorgt er namelijk voor dat je apparaten en gegevens worden beschermd.

Gratis live PSV kijken en een goed alternatief

Gezien de risico’s raden we het niet aan om gebruik te maken van gratis illegale livestreams. Mocht je dit toch willen, maak dan gebruik van een VPN. Dit Virtuele Persoonlijke Netwerk versleutelt je internetverkeer en leidt het om via een VPN-server, waardoor je apparaten en gegevens worden beschermd.

Dit zijn onze favoriete VPN’s:

Score9.759.318.638.818.68
Prijs premiumversieVanaf €2.99 per maandVanaf €1.99 per maandVanaf €1.59 per maandVanaf €2.03 per maandVanaf $6.67 per maand
Korting63% 84% 85% 82% 35%
WebsiteBezoekBezoekBezoekBezoekBezoek

Naar PSV wedstrijden kijken in het buitenland of op vakantie met een VPN

Het kan soms lastig zijn om vanuit het buitenland de wedstrijden van PSV te kijken. Gelukkig hoeft dit geen reden te zijn om belangrijke PSV wedstrijden te missen. Een VPN biedt namelijk de oplossing.

Streamen in het buitenland en geografische blokkades

Wanneer je in het buitenland naar een live voetbalwedstrijd wilt kijken, heb je aan de reguliere tv vaak niet genoeg. Nederlandse competities worden hierop niet uitgezonden en bij internationale wedstrijden mis je het Nederlandse commentaar. In het buitenland kijk je PSV livestreams daarom via diensten zoals NLZIET, Videoland en de app van je tv-provider. Maar ook dit is niet altijd mogelijk.

Misschien heb je het al eens gemerkt: in sommige landen heb je geen toegang tot Nederlandse streamingdiensten. De uitzendrechten van deze diensten zijn beperkt tot een bepaald geografisch gebied. Sinds 2018 zijn Nederlandse streamingdiensten in de hele Europese Unie toegankelijk. Maar ben je hierbuiten, bijvoorbeeld in Engeland, dan ziet de dienst dit aan je IP-adres en wordt je toegang tot de dienst geblokkeerd. Met een VPN kun je deze geografische blokkades gelukkig omzeilen.


9.75 /10
Vanaf
€2.99
/maand
Lees NordVPN review

NordVPN is betrouwbaar, betaalbaar, snel, zit boordevol extra functies. Uitermate geschikt voor het beschermen van je privacy online.

  • Snelle servers
  • Uitstekende software en apps
  • Erg goede prijs
  • Betrouwbare en snelle klantenservice
  • ❌   Geen router-app

Lees NordVPN review

Live PSV kijken met een VPN

Je IP-adres is dus de reden waarom je in het buitenland geen toegang hebt tot Nederlandse streamingdiensten. Deze online cijferreeks is namelijk te herleiden naar je werkelijke locatie. Ziet een dienst dat je niet binnen de geografische grenzen van de uitzendrechten bent, dan wordt je toegang tot de dienst geblokkeerd.

Met een Virtueel Persoonlijk Netwerk (VPN) kun je dit IP-adres veranderen. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen, is het volgende:

  1. Sluit een abonnement af bij een goede VPN-dienst.
  2. Download en installeer de software of app van deze VPN-dienst.
  3. Open het programma en maak verbinding met een VPN-server in het land waar de streamingdienst is gevestigd. Om bijvoorbeeld naar NLZIET te kijken, maak je verbinding met een Nederlandse VPN-server.
  4. Open de streamingdienst en kies de voetbalwedstrijd die je wilt kijken. Je merkt direct dat je nu wel verbinding kunt maken!

Wat is VPN schematisch uitgelegd

PSV live kijken op elk apparaat, dit moet je weten

De meeste streamingdiensten werken op verschillende apparaten. Per apparaat zijn werkt dit anders. Hier zijn een aantal handige tips per apparaat.

Live PSV kijken op je telefoon of tablet

Zowel voor Android als iPhone en iPad zijn apps beschikbaar waarmee je PSV wedstrijden kunt streamen. Een greep uit de meest populaire apps:

  • ESPN bevat gratis sportnieuws, live standen en uitslagen, video’s en samenvattingen van wedstrijden in competities zoals de Eredivisie, KNVB Beker en de Europa League. Als betalende abonnee kun je via de ESPN app ook live wedstrijden streamen.
  • Fox Sports Go app bevat nieuws en sommige samenvattingen van de KNVB Beker. Om livestreams te volgen heb je een Eredivisie Live (€17,50 per maand) of Fox Sport Go (€16 per maand) abonnement nodig.
  • Ziggo GO streamt wedstrijden die te vinden zijn op Ziggo Sport. Voor Ziggo klanten is dit gratis, anderen moeten een abonnement afsluiten. Met een abonnement krijg je ook toegang tot de Ziggo Sport Totaal app met zes themakanalen.
  • NLZIET streamt wedstrijden die ook worden uitgezonden via NPO, RTL en Talpa. De NPO wedstrijden kun je ook streamen via de NPO app.
  • KIJK en RTL XL streamen eveneens de voetbalwedstrijden die via RTL op tv worden uitgezonden.

VPN voor smartphone

Om een hele wedstrijd via een app op je telefoon te volgen, moet je wel je data in de gaten houden. Je kunt het beste een wedstrijd kijken terwijl je verbonden bent met wifi. Mocht dit niet lukken, let dan op of je genoeg mobiele data beschikbaar hebt.

Per 20 minuten livestreamen ben je ongeveer 400 MB data kwijt. Een hele wedstrijd komt neer op 2.2 GB. Je hebt niet per se 5G nodig; ook met 4G en 3G kun je een wedstrijd van prima kwaliteit streamen. Kijk je vaak naar voetbal wanneer je niet thuis bent? Dan is een bundel met onbeperkt internet onmisbaar.

Live PSV kijken via je laptop of pc

In dit artikel hebben we al meerdere manieren genoemd om via je laptop of pc live voetbalwedstrijden te streamen. Zo kun je terecht bij NLZIET, Videoland en de streamingdienst van je tv-provider.

Ook kun je met een abonnement op Ziggo Sport Totaal de Ziggo Sport Totaal app op je computer installeren. Dit abonnement kost ongeveer €15 per maand en kan aan vijf apparaten worden gekoppeld. Zo kun je met het hele gezin of je vriendengroep gebruikmaken van één abonnement.

Naast de betaalde versies zijn er ook een aantal gratis (illegale) manieren om PSV livestreams te kijken. Hier hangen echter een aantal risico’s aan vast, zoals hackers en malware. Ook valt de kwaliteit van deze livestreams vaak tegen.

Live PSV kijken via (smart) tv

streamen

Natuurlijk kun je PSV wedstrijden ook via je tv kijken. Zenders die competities uitzenden waar PSV aan deelneemt zijn ESPN, Ziggo Sport, Fox, RTL7, SBS6 en Veronica. Vaak zitten deze zenders inbegrepen in je basispakket, soms moet je hiervoor een aanvullend abonnement afsluiten. Welke zenders de wedstrijden uitzenden, is afhankelijk van de uitzendrechten.

Heb je geen tv-abonnement of wil je de wedstrijden via je tv livestreamen? Dat is mogelijk via een smart tv of Chromecast. Veel streamingdiensten, zoals Ziggo GO en NLZIET, hebben een app die je kunt installeren op een apparaat zoals je Google Chromecast of Apple TV. De kosten hiervoor verschillen per dienst en per abonnement.

Speelschema PSV

De komende weken speelt PSV de volgende wedstrijden:

Competitie Datum Tijdstip Wedstrijd
Eredivisie zaterdag 8 april 2023 20:00 PSV – Excelsior
Eredivisie zondag 16 april 2023 14:30 FC Volendam – PSV
Eredivisie zondag 23 april 2023 14:30 PSV – Ajax
TOTO KNVB Beker zondag 30 april 2023 18:00 Nog onbekend – PSV
Eredivisie zaterdag 6 mei 2023 18:45 Sparta Rotterdam – PSV
Eredivisie zondag 14 mei 2023 20:00 PSV – Fortuna Sittard
Eredivisie zondag 21 mei 2023 14:30 PSV – sc Heerenveen
Eredivisie zondag 28 mei 2023 14:30 AZ – PSV

Spelers van PSV in seizoen 2022/2023

De selectie van PSV bestaat ook dit seizoen weer uit toptalenten. De doelmannen die je tegenkomt zijn Walter Benítez, Joël Drommel, Boy Waterman en Kjell Peersman.

De verdediging wordt gevormd door Jordan Teze, Armando Obispo, André Ramalho, Mauro Júnior, Olivier Boscagli, Jarrad Branthwaite, Philipp Mwene en Patrick van Aanholt.

In het middenveld vind je Ibrahim Sangaré, Xavi Simons, Érick Gutiérrez, Guus Til en Joey Veenman. En in de aanval staan Luuk de Jong, Fábio Silva, Thorgan Hazard, Anwar El Ghazi, Johan Bakayoko, Ismael Saibari en Sávio.

Dit team wordt getraind door Ruud van Nistelrooy, die wordt bijgestaan door assistent-trainers Javier Rabanal, André Ooijer, Fred Rutten en Tim Wolf en doelman-trainer Abe Knoop.

Basisopstelling van PSV

De basisopstelling van PSV kan natuurlijk iedere wedstrijd veranderen. Tegen Excelsior stonden de volgende spelers tijdens de aftrap op het veld:

Keeper:

  1. Walter Benítez

Verdedigers:

  1. Patrick van Aanholt
  2. Olivier Boscagli
  3. André Ramalho
  4. Jordan Teze

Middenvelders:

  1. Joey Veerman
  2. Xavi Simons
  3. Érick Gutiérrez

Aanvallers:

  1. Fábio Silva
  2. Luuk de Jong
  3. Johan Bakayoko

Tijdens deze wedstrijd werd gebruikgemaakt van vier wissels:

  • ’46 Guus Til voor Luuk de Jong
  • ’63 Anwar El Ghazi voor Johan Bakayoko
  • ’63 Jarrad Branthwaite voor André Ramalho
  • ’83 Thorgan Hazard voor Xavi Simons

Geschiedenis van PSV Eindhoven

Op 12 december 1910 wordt door werknemers van Philips het Philips Elftal opgericht. Dit is de basis voor PSV zoals we de voetbalclub nu kennen. Bijna drie jaar later, op 31 augustus 1913, wordt voor diezelfde werknemers de Philips Sport Vereniging opgericht: een sportvereniging voor en door Philips medewerkers.

Binnen de vereniging worden verschillende sporten gespeeld, waaronder voetbal. Het Philips Elftal sluit zich in datzelfde jaar bij de vereniging aan. Het volgende jaar speelt PSV al voetbal in de Nederlandse competitie. Hierna gaat het snel voor de club.

Vanaf 1926 speelt PSV onafgebroken op het hoogste niveau voetbal in Nederland. Twee jaar later mogen pas mensen van buiten Philips bij PSV sporten. In 1955 wordt in Nederland het betaald voetbal ingevoerd, waarna PSV als eerste Nederlandse club deelneemt aan de Coupe Européenne, de voorloper van de UEFA Champions League. Vanaf 1974 speelt PSV onafgebroken in Europese voetbalcompetities.

Door PSV behaalde prijzen

De club bestaat al meer dan een eeuw en heeft dan ook de nodige noemenswaardige prijzen op zijn naam staan:

  • 1929: PSV wordt voor het eerst kampioen van Nederland.
  • 1963: PSV wordt voor het eerst landskampioen binnen het betaald voetbal.
  • 1978: PSV behaalt zijn eerste Europese hoogtepunt met de winst van de EUFA Cup.
  • 1986 – 1992: PSV wordt zes keer landskampioen en wint de KNVB Beker drie keer.
  • 1988: PSV wint de Europa Cup I in de finale tegen Benfica met strafschoppen. Ditzelfde jaar wint PSV de landstitel én de KNVB Beker.

Conclusie

Dankzij de informatie op deze pagina hoef je nooit meer een wedstrijd van PSV te missen. Waar je ook bent of vanaf welk apparaat je ook kijkt – je weet nu welke zenders en diensten PSV-wedstrijden aanbieden en hoe je ze altijd kunt streamen.  Veel plezier!


Veelgestelde vragen

Wanneer PSV thuis speelt, kun je de live wedstrijden kijken in het Philips stadion. Ook worden de wedstrijden live uitgezonden op tv en via livestreams.

Philips is niet de eigenaar van PSV, maar de hoofdsponsor. De eigenaar is PSV N.V.

De kosten voor een ticket van PSV verschillen per plek en wedstrijd. De plaatsen beginnen bij €49 voor een Eredivisie wedstrijd. Een seizoenskaart begint bij €300.

De voetbalwedstrijden van PSV worden live uitgezonden via ESPN, Ziggo Sport, Fox, RTL7, SBS6 en Veronica. Welke zender is afhankelijk van de uitzendrechten per competitie. Via andere apparaten kun je PSV wedstrijden livestreamen via de app van je tv-provider en streamingdiensten zoals NLZIET en Videoland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *