GOOSE VPN

7.25 /10
Snelheid
8/10
Gebruiksvriendelijkheid
8/10
Prijs
6/10
Betrouwbaarheid
7/10

GOOSE VPN

Ook met deze VPN kan je connectie maken met verschillende VPN servers over de wereld en het werkt ook vanaf elke plek zolang er internet is. GOOSE VPN richt zich met name op gebruikersgemak, of dat gelukt is lees je in deze GOOSE VPN review. Ook ontdek je onze ervaringen met deze VPN.

Kenmerken GOOSE VPN

In deze review testen we van GOOSE VPN alle belangrijke eigenschappen van een VPN service. Denk bijvoorbeeld aan de snelheid en stabiliteit van de verbindingen. Ook testen we de software op de verschillende veelgebruikte apparaten zoals computer, laptops, tablets en smartphones. Ook kijken we voor deze review kritisch naar het privacybeleid en naar de manier waarop GOOSE VPN aangeeft met jouw gegevens om te gaan.

Servers GOOSE VPN

Zoals gezegd heeft GOOSE VPN het hoofdkantoor in Nederland. De service heeft over de wereld VPN servers staan die gebruikt kunnen worden door GOOSE VPN klanten voor VPN verbindingen. De landen waar deze servers staan verschillen nogal volgens de klantenservice. Op het moment van schrijven zijn er minimaal 28 landen waar een VPN server van GOOSE VPN terug te vinden is. Binnen deze landen zijn er verschillende locaties die gebruikt worden voor de servers van GOOSE VPN. Het serveraantal is niet zo hoog, zeker niet in vergelijking met VPN providers zoals bijvoorbeeld ExpressVPN, maar voor de meeste mensen zijn de servers in de landen waar GOOSE VPN ze aanbiedt meer dan genoeg.

Op populaire locaties zoals Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Amerika zijn er meerdere servers te vinden. Dit stelt je dus in staat om geografisch geblokkeerde content uit deze landen te kijken. Ook betekent het dat er altijd wel een VPN server van GOOSE VPN aanwezig is in de meest door Nederlanders bezochte landen.

In de praktijk zal vooral verbonden worden met Nederlands servers. Dit in verband met de goede snelheid als je een VPN wilt gebruiken als je zelf in Nederland bent. Een VPN server die geografisch in de buurt is namelijk meestal sneller dan een server die ver weg is. Uiteraard kun je met je VPN account van GOOSE VPN gebruik maken van alle servers die ze hebben.

Het is duidelijk dat het klantenaantal van GOOSE VPN met regelmaat doorgroeit en ze passen hun netwerk hierop aan. Dit betekent simpelweg dat GOOSE VPN het serverpark moet uitbreiden al naar gelang het klantenbestand groeit.

GOOSE VPN gebruiken

Er is voor een aantal verschillende besturingssystemen gratis software te downloaden van de GOOSE VPN website. Er is software beschikbaar voor Windows, MacOS, iOS (iPhone en iPad) en Android. Voor de meest gebruikte apparaten en besturingssystemen is er dus client software beschikbaar voor GOOSE VPN. Een ander groot voordeel van de apps en software van GOOSE VPN is dat deze in het Nederlands beschikbaar is. Er zijn weinig andere VPN services waar de software in het Nederlands te gebruiken is, het kan bijvoorbeeld wel bij ExpressVPN.

Windows

Wij hebben de software voor Windows getest en wat direct opviel is dat het er erg netjes en gemakkelijk te gebruiken uitziet. Na het inloggen in de software kan je gemakkelijk connectie maken met de server van je keuze. Er staat overigens ook direct per server aangegeven of p2p downloaden en uploaden toegestaan is op de betreffende server. In het screenshot hieronder hebben we bijvoorbeeld een server geselecteerd waar downloaden via torrent wel is toegestaan, dat zie je duidelijk aan de toevoeging “P2P server”.

Daarnaast heb je direct inzicht in hoeveel data je gebruikt hebt en hoeveel je nog kunt gebruiken via de VPN verbinding, Dit is eigenlijk alleen interessant voor de mensen die kiezen voor een abonnement met een datalimiet.

Ook is er een simpel instellingen menu aanwezig waar je kunt kiezen welk protocol je wilt gebruiken: IKEv2, L2TP, PPTP of OpenVPN. Bovendien kan je er ook voor kiezen om automatisch connectie te maken zodra de software start, dit is handig voor mensen die altijd via een VPN willen internetten. Verder zijn er niet heel veel instellingen aan te passen. GOOSE VPN richt zich ook voornamelijk op gebruikersgemak en de bijbehorende doelgroep.

Windows GOOSE VPN

In het bovenstaande screenshot zie je de software als die nog niet verbonden is. Door simpelweg op de “schuifknop” te klikken zal GOOSE VPN verbinding gaan maken met de server naar keuze. In dit screenshot hebben we een Nederlandse server geselecteerd waar P2P (peer to peer) op is toegestaan.

Al met al werkt de software voor de laptop en computer erg gemakkelijk en duidelijk, het doet precies wat het moet doen. De software van GOOSE VPN ervaren we dan ook als goed.

GOOSE VPN apps voor iOS en Android

GOOSE VPN heeft voor zowel Android als iOS (voor de iPhone en de iPad) een app uitgebracht. Met deze apps kun je gemakkelijk verbinding maken met de VPN servers van GOOSE VPN. Net als bij de software voor laptops en computers is onze ervaring met beide apps tijdens de review periode simpelweg goed te noemen. Alles werkt goed en intuïtief, als de app opent heb je direct door hoe deze werkt.

Hieronder zie je een screenshot van de Android app van GOOSE VPN. De app voor iPhone en iPad ziet er ongeveer gelijk uit. Op het gebied van gebruikersgemak scoort GOOSE VPN hier ook weer goed.

GOOSE VPN Android

Handleiding voor andere apparaten

Omdat GOOSE VPN het OpenVPN protocol gebruikt is het in principe ook mogelijk om met andere software en apparaten verbinding te maken met de VPN servers van GOOSE VPN. Op de website van de VPN provider vind je duidelijk handleidingen over hoe je de VPN verbindingen van GOOSE ook op andere apparaten kunt instellen. Denk bijvoorbeeld aan handleidingen voor de volgende apparaten:

 • Routers
 • Computers met een Linux distributie
 • Raspberry pi met Linux
 • NAS apparatuur van Synology

Privacy en beveiliging

GOOSE VPN geeft zelf aan dat ze geen logs bijhouden van hun gebruikers. Dit betekent dat niet wordt bijgehouden welke data jij verstuurt en ontvangt, het is dan bijvoorbeeld niet na te gaan welke websites jij bezoekt en welke bestanden je downloadt. Het is een echt pluspunt van Goose VPN dat er geen logs worden bijgehouden. In onze VPN reviews is het altijd een plus wanneer VPN services geen logs bijhouden over hun gebruikers. Het is simpelweg beter voor privacy wanneer er geen data wordt bijgehouden.

Ook de technische veiligheid lijkt op orde te zijn, zo kun je kiezen voor OpenVPN of voor IKEv2. Wij bevelen bijna altijd om gebruik te maken van OpenVPN, dit omdat de encryptie ervan zeer sterk is en omdat het open source is. IKEv2 is niet open source maar de encryptie is goed te noemen. IKEv2 heeft als voordeel wel dat het gemakkelijker reconnect wanneer een verbinding verloren gaat, bijvoorbeeld wanneer je een tunnel inrijdt en je internetverbinding verliest. Op een smartphone kan dit protocol dan ook de beste keuze zijn.

De versleuteling die gebruikt wordt voor de data is AES-256 Bit encryptie. Dit is een zeer sterke encryptie. Dit is niet te kraken door de sterkste computers van tegenwoordig.

Het is wel belangrijk om te beseffen dat GOOSE VPN vanuit Nederland opereert. Nederland hoort bij de zogenaamde “9 eyes surveillance alliance” landen hoort. Dit betekent dat data, desnoods gedwongen, over een bepaald persoon of bepaalde organisatie gedeeld moeten worden met de andere landen in deze samenwerking. Dit is per definitie niet goed voor de privacy van de gebruiker van GOOSE VPN.

Automatisch connectie maken

Zoals eerder aangegeven is het mogelijk om in de software te kiezen voor het automatisch connectie maken. Je kunt de cliënt automatisch laten opstarten bij het starten van je device en je kan dan ook nog instellen dat er automatisch een VPN verbinding wordt gemaakt met een GOOSE VPN server.

Kill switch

De kill switch is een optie die ervoor zorgt dat al het internetverkeer wordt geblokkeerd mocht de VPN verbinding wegvallen. Zo een functie voorkomt dat er per ongeluk gevoelig data wordt verzonden en/of ontvangen via de standaard internetverbinding. Deze data kan onversleuteld zijn en gaat bovendien direct naar en van jouw IP adres.

GOOSE VPN heeft deze kill switch optie beschikbaar gemaakt op Windows, MacOS en iOS. Als je Android dus gebruikt heb je geen kill switch, iets wat erg jammer is.

Snelheid en stabiliteit GOOSE VPN

De snelheid is natuurlijk belangrijk bij het gebruik van een VPN service. Voor deze review hebben we de snelheid via een server in Amsterdam getest, deze staat namelijk het dichts bij.

De download en upload snelheid waren via de GOOSE VPN server iets langzamer dan de originele connectie. Waar we zonder VPN verbinding 100 Mbit/s per seconde haalden deden we met een een VPN 78 Mbit/s. De upload ging van 10 Mbit/s naar 8 Mbit/s. Dit zijn voor ons acceptabele snelheden wanneer je een VPN wilt gebruiken om veilig te surfen en veilig openbare wifi netwerken te gebruiken. Maar eigenlijk zijn de gehaalde snelheden ondermaats.Wanneer je wilt gaan downloaden via VPN raden je aan naar een snellere VPN service op zoek te gaan. Je vindt de snelste VPN’s op deze pagina.

De stabiliteit bleek tijdens onze review aardig in orde. Tijdens 2 dagen testen hebben we toch een aantal keer last gehad van een een verloren verbinding. Met de verbindingen en snelheid hebben van GOOSE VPN hebben wij dus wisselende ervaringen. Dit zijn toch 2 belangrijke eigenschappen van een VPN en dit is dan ook direct een groot nadeel aan GOOSE VPN.

GOOSE VPN geeft zelf op de website aan dat ze wel eens overbelaste servers hebben. Deze overbelaste servers kunnen voor een tragere verbinding zorgen. GOOSE vraagt je om dit te melden als dit het geval en dan zullen ze dat naar eigen zeggen snel oplossen. Toch lezen we meer verhalen op het internet waar mensen klagen over de kwaliteit van de verbindingen.

Torrenting met GOOSE VPN

In de software van GOOSE VPN zie je duidelijk op welke servers wel of geen p2p is toegestaan. De servers zijn voor dit moment voldoende, zodra de servers te druk worden zal GOOSE VPN volgens eigen zeggen er voor zorgen dat er meer servers beschikbaar komen opdat de snelheid hoog genoeg blijft.

Vanwege dat downloaden van torrents toegestaan is, is het dus ook mogelijk om GOOSE VPN met Popcorn Time te gebruiken. Dan is het dus mogelijk voor mensen om via een VPN verbinding van GOOSE VPN hun IP te verbergen.

Het downloaden via torrent of andere p2p netwerken is bij GOOSE VPN tot op heden nog enigszins beperkt. Wanneer je van plan bent veel te downloaden is het goedkoopste pakket misschien te beperkt, je hebt dan namelijk een datalimiet van 50 gigabyte per maand. Bij het duurdere pakket heb je wel onbeperkte data, hetgeen dus op zich wel geschikt is als torrent VPN. De snelheid laat wel te wensen over. En dat is toch een groot nadeel bij het downloaden.

Kosten GOOSE VPN

De kosten voor het gebruik van GOOSE VPN zijn de afgelopen maanden weer omlaag gegaan nadat ze eerst weer duurder waren. Ze hebben de hele prijsstructuur iets aangepast. Voorheen was er een abonnement beschikbaar met een datalimiet, maar daar lijken ze nu helemaal vanaf gestapt te zijn. Op het moment van schrijven is het mogelijk om te kiezen tussen een abonnement van 2 jaar, 1 jaar of 1 maand. De prijs per maand wordt lager naarmate je een langer abonnement afsluit.

Op het moment van schrijven betaal je €2,99 per maand voor een abonnement dat je in 1 keer voor 2 afsluit. Bij een abonnement van jaar is de omgerekende maandprijs €4,99 en bij wil je per maand verlengen betaal je €12,99 per maand.

De prijs van €2,99 is een hoge prijs in vergelijking met andere aanbieders, je kunt bijvoorbeeld de betere service Surfshark voor een lagere prijs gebruiken.

Hieronder zie je het prijsoverzicht van de verschillende abonnement, dit is een screenshot van de website van GOOSE VPN.

kosten GOOSE VPN

Gratis proefperiode

Een voordeel van GOOSE VPN is dat de dienst een maand gratis uit te proberen is. De eerste maand betaal je helemaal niks en dat is prettig, je krijgt namelijk wel de volledige service. Op deze manier kan je gemakkelijk ontdekken of GOOSE VPN goed bij je past. Aan het einde van de proefperiode kun je gemakkelijk er voor kiezen om het abonnement stil te zetten of niks te doen en zodoende de mogelijkheid houden om GOOSE VPN te blijven gebruiken.

Geografische blokkades omzeilen

Veel mensen gebruiken een VPN service zodat ze bepaalde content kunnen bekijken in andere landen. Denk bijvoorbeeld aan RTL XL op vakantie kijken of Youtube filmpjes bekijken waarvan de inhoud niet beschikbaar is in een bepaald land. Wanneer je bijvoorbeeld connectie maakt met een server in Nederland kan je ook vanuit het buitenland de content bekijken op NPO uitzending gemist die normaal alleen in Nederland kan worden bekeken.

Dit geldt dus ook voor video’s die normaal gesproken bijvoorbeeld alleen in de Verenigde Staten gekeken kunnen worden. Met de service van GOOSE VPN kan je dit ook bekijken wanneer je in Nederland of een andere land dan Amerika bent.

GOOSE VPN niet geschikt voor Netlix

GOOSE VPN werkt op het moment van schrijven niet met Netflix. Toen GOOSE VPN nog relatief klein was werkte het prima om over een VPN verbinding van GOOSE te kijken naar Netflix. De laatste tijd is echter gebleken dat Netflix ook de GOOSE VPN weet te onderscheiden en dus blijkt te blokkeren. GOOSE VPN probeert op haar eigen site aan te geven dat Netflix kijken via GOOSE VPN wel zou moeten, maar dit is dus niet het geval. GOOSE VPN is geen goede Netflix VPN.

Kodi in combinatie met GOOSE VPN

Veel mensen gebruiken een VPN om geografische blokkades in Kodi te omzeilen. Zo willen ze bijvoorbeeld de Hulu add-on gebruiken. Wanneer GOOSE VPN verbonden is kan je simpelweg Kodi openen en zal het verkeer van Kodi over de VPN verbinding gaan.

Daarnaast is het mogelijk om met de OpenVPN add-on van kodi ook een verbinding opzetten met een GOOSE VPN server. Dit betekent dat GOOSE geschikt is voor kodi en ook eventueel voor Openelec. We hebben een speciale pagina over Kodi met VPN waar meer informatie op staat over een VPN verbinding instellen in Kodi.

Nederlandse TV in het buitenland

In veel lande buiten Nederland kun je niet kijken naar de populaire online uitzendingen van Nederlandse omroepen. Denk bijvoorbeeld aan Ziggo Go, KPN interactieve tv en zelfs de NPO app zendt veel niet uit in het buitenland.

Met een VPN verbinding met een Nederlandse server van GOOSE VPN is het opeens wel mogelijk om te kijken naar de programma’s die normaal geblokkeerd worden in het buitenland. Kijk dus met GOOSE VPN vanuit het buitenland naar Ziggo Go, Uitzending Gemist en andere apps die je graag wilt zien.

Nederlandstalige klantenservice en software

Omdat de dienst een Nederlands bedrijf is, is de website, klantenservice en de software in het Nederlands beschikbaar. Dit is natuurlijk ideaal wanneer je Engels niet zo goed is. Daarnaast is het leuk om een VPN bedrijf uit Nederland te gebruiken.

Daarnaast is het natuurlijk mooi meegenomen dat je zaken met je abonnement, zoals bijvoorbeeld opzeggen, gemakkelijk kunt regelen in het Nederlands.

Veel mensen zullen de Nederlandstalige klantenservice als een grote plus zien.

Conclusie, onze GOOSE VPN ervaring

GOOSE VPN is een VPN service met een gemakkelijke en overzichtelijke gebruikersinterface. De software die daarvoor gebruikt wordt is beschikbaar voor de meest gebruikte besturingssystemen zodat eigenlijk iedereen deze VPN service gemakkelijk kan gebruiken.

De kwaliteit van de VPN verbindingen met de GOOSE VPN servers is tijdens onze review iets minder gebleken. De verbindingen werken maar zijn bij vlagen traag en haperend. Dit is natuurlijk een groot nadeel bij het gebruik van een VPN service.

De prijs voor een abonnement op GOOSE VPN is gemiddeld te noemen. Wel is het zo dat je voor hetzelfde geld veel betere alternatieven hebt. Voorbeelden hiervan zijn CyberGhost, Surfshark en NordVPN.

Daarnaast vinden wij het leuk dat GOOSE VPN het een Nederlands bedrijf is. Toch blijkt de kwaliteit wat tegen te vallen, dit blijkt ook uit verschillende online reviews en onze eigen ervaringen. Wanneer je graag een Nederlands bedrijf gebruik om anoniem te surfen dan kun je eventueel kiezen voor GOOSE VPN.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

85 reacties op “GOOSE VPN

  1. VPN diensten

   Dat is inderdaad mogelijk met een Amerikaanse server. Maar we zouden aanraden een andere VPN provider te kiezen, bijvoorbeeld ExpressVPN of CyberGhost (die wat goedkoper is). De snelheden en kwaliteit van de verbindingen met deze diensten is beter dan die met GOOSE VPN.

 1. CM

  ik woon in NL én PT, wisselend van periode. Het FUP (fair use policy) van t-mobile (en andere providers) bekijkt steeds de laatste 4 maanden en wanneer ik dan meer dan de helfd daarvan in PT blijk te zijn sturen ze me een aanvullende rekening. Soms ben ik er langer dan 2 maanden, kassa! Ik heb ook in PT een internetabonnement en lokaal telefoonabonnement, dus ik vind dat xtra betalen (binnen mijn bundel) onredelijk maar wil ook mijn nederlandse telefoon niet uitschakelen om zo binnen die 2 maanden in NL limiet te blijven..
  De vraag: kan mijn telefoon provider, wanneer ik mij mobiel achter een VPN gebruik die op NL staat ingesteld, zien waar ik mij bevindt?

  1. VPN diensten

   Ja je teleofoon provider kan zien waar je je bevindt als je een VPN verbinding verbruikt. Zij voorzien namelijk in je aansluiting en kunnen zien met welke telefoonmast jouw telefoon verbinding maakt. Met een VPN verbinding maak je als het ware een veilige tunnel over dat netwerk van je telefoonprovider, ze kunnen dus alleen niet zien welke websites je bezoekt en welke data je verstuurd en ontvangt met een actieve VPN verbinding.

  1. VPN diensten

   Ja dat is mogelijk. Het is niet noodzakelijk om een server in het land te kiezen waarin je je bevindt. Je kunt dus een server kiezen in Nederland bijvoorbeeld.

 2. teus de stigter

  Ben een leek in deze internet wereld ,maar wil in italie en griekenland ned.tv kijken op de ipad.
  Wij hebben ziggo.
  Wat heb ik nodig.
  Moet ik ook iets bij ziggo melden

 3. Willem Kooimans

  Ik wil in het buitenland via mijn thuisnetwerk TV kunnen kijken.
  Wil daarom een DD-WRT router aanschaffen die via een bridge aan mijn ziggo router wordt gekoppeld. Kunnen jullie mij hiertoe een zgn. dedicated IP leveren en zo ja wat kost dat dan extra per jaar?

  1. VPN diensten

   GOOSE VPN levert geen dedicated ip adressen. Maar waarom zou je een dedicated ip adres willen hebben, een Nederlands ip adres zou voldoende moeten zijn.

 4. Gvanderpoel

  Op dit moment geen verbinding meer via ziggo ook NPO niet te gebruiken,half uur geleden nog wel.
  Ben in de Algarve heb WiFi ben verbonden met server in Amsterdam.
  Maarziggo geeft aan dat het niet correct .is dus benik er uitgegooid.
  Er vervelend, wat nu!
  Geen conection meer.

  1. VPN diensten

   Als je op je laptop wilt kijken doe het volgende: sluit je browser af, maak verbinding met een Nederlandse server, open je browser en ga naar de videodienst. Soms wil het zo zijn dat je originele ip adres in de cache van je browser opgeslagen blijft, dan zien NPO en Ziggo dat je nog in het buitenland bent. Met het opnieuw opstarten van de browser wordt dit probleem verholpen.

 5. lowy Cremers

  L.s
  ik woon in Thailand .Kan ik daar met een vpn van u dan rechtsstreekss fox sport 1 ziedn?En welke vpn raad u mij dan aan?
  Hoe maak ik dan verbinding met ziggo fox sport?

 6. Sylvia IJben

  We wonen in Duitsland en hebben hier geen super snelle internetverbinding, dus geen glasvezel. Kunnen we hier ook VPN gebruiken. We willen vooral commerciële zenders ontvangen en films die Nederlands ondertiteld zijn. We spreken ook Duits en Engels, maar vinden het relaxt eens geen nagesynchroniseerde film te bekijken. Ook NL 1,2 en 3 willen we kunnen ontvangen. Wat gaat ons een abonnement kosten per maand, we willen het bescheiden houden!

 7. Roland Hessels

  Voor marketing onderzoek wil ik in diverse landen surfen/zoeken met google. Als ik via een server in een land verbinding maak ziet Google dat dan ook zo en gebruikt dan de lokale zoekmachine? Bijv zoeken in Duitsland is de koppeling dan google.de als ik via een server in Duitsland aangemeld ben?

 8. meijer

  hallo, goedenmiddag.
  als ik bij jullie een vpn-dienst neem, moet ik de protocollen enz. zelf instellen? of gaat alles automatisch? ik heb daar niet zo veel verstand van. of geven jullie daar hulp in?

 9. Marco

  Ik woon voor mijn werk op twee, soms meerdere locaties. Andere gezinsleden gebruiken dan Goose op het hoofdadres, op het moment dat ik elders vertoef. Ik gebruik op mijn andere tijdelijke adres dus een andere pc, en provider. Moet ik dan voor elke locatie een abonnement aanvragen.
  Gr………….

 10. Mojo1330

  Beste VPN diensten,

  Dank voor de snelle beantwoording van mijn vragen.
  Voor ik de beslissing neem welke VPN ik ga gebruiken:
  Op de sites van NordVPN en/of ExpressVPN kan ik, niet zo snel, een instructievideo of handleiding vinden om hun VPN op mijn Netgear Nighthawk R7000 router te installeren.
  Vraag:
  1. Is die info beschibaar en zo ja ,
  2. Waar kan ik die vinden/inzien?

  m.v.g.
  Mojo1330

  1. VPN diensten

   Op de website van zowel ExpressVPN als je op die van NordVPN staat een beschrijving over hoe je dit kunt installeren op een router met DD-WRT firmware. Op onze pagina VPN instellen op DD-WRT router vind je daar ook meer informatie over.

 11. Mojo1330

  Bezit een Netgear Nighthawk R7000 achter een Ziggo Box.
  Aan de wifi van de Netgear zijn naast de nodige domotica apparaten ook een (uit het buitenland meegebrachte) echo dot en een Sonos One verbonden. Is het mogelijk om, via VPN (goose) op de echo dot en/of de Sonos One ondermeer diensten van Amazon te gebruiken die voor NL nog uitgezonderd zijn?

 12. Einar

  Hallo,

  Ik heb al eerder een VPN gehad maar ik was niet tevreden over de verbinding als ik de Nederlandse NETFLIX wilde kijken. Dan moest ik de VPN verbinding UIT zetten. Is dat bij GOOSE VPN ook zo? Ik ben (nog) niet geïnteresseerd in de Amerikaanse NETFLIX op dit moment. Ik wil gewoon NL ondertitels.

  1. VPN diensten

   Netflix probeert VPN verbindingen te blokkeren en dit lukt ze met wisselend succes. De laatste keer dat wij Netflix testte in combinatie met GOOSE VPN werkte dit nog gewoon. Wanneer je Nederlandse ondertitels wilt terwijl je naar Netflix kijkt over een VPN verbinding is het van belang dat je verbinding maakt met een Nederlandse server.

    1. VPN diensten

     Je zult de OpenVPN client op en Raspberry Pi moeten installeren en vervolgens via de OpenVPN client verbinding moeten maken met een server van GOOSE VPN. Hoe je dit precies doet is afhankelijk van welk besturingssysteem je installeert op de Raspberry.

  1. VPN diensten

   Ja dat is mogelijk. De snelheid zal afhankelijk zijn van jouw internetverbinding in Zweden en de snelheid van de server. Ja het is mogelijk om NPO en Ziggo te gebruiken dan, je moet hier natuurlijk dan wel een Nederlandse VPN server voor gebruiken.

 13. Alfred Halberstadt

  Hallo ,
  Mijn besturingssysteem is Ubuntu 17.04 Linux
  Systeem pc geheugen 3.GB
  Processor Intel core i 3 – 32174 cpu 1,8 GHz x 4
  Grafisch Intel ivybridgd mobile
  Type besturingssysteem 64- bit
  Schijf 314 GB

  Mijn provider is ziggo

  Kan ik jullie vpn ook installeren op linux

  1. VPN diensten

   Dat zal in principe mogelijk moeten zijn. Maar we raden eerder Private Internet Access voor Ubuntu aan. In tegenstelling tot GOOSE heeft deze partij een installatiescript voor Ubuntu. Wanneer je GOOSE wilt instellen op Ubuntu zal je zelf moeten uitzoeken hoe je dit precies handmatig moet instellen.

  1. VPN diensten

   Wanneer je GOOSE VPN installeert op je apparaat zal dit ook prima werken via de Experiabox. Het instellen van GOOSE VPN op de Experiabox is helaas niet mogelijk.

 14. Bert

  Kan je met deze vpn ook in Frankrijk naar NL publieke omroep en commerciële televisie kijken. Ik zie namelijk geen Franse servers staan.

 15. zuidhoek

  Ik woon op Aruba kan ik sport kijken bv foxsport of rtl7 of sbs6 het gaat om div nl zenders normaal heb ik nl 1 2 3 en bvn hier maar kan geen intern voetbal bekijken

  1. VPN diensten

   Met een VPN kan je inderdaad naar foxsport live kijken. Voor RTL 7 geldt dat je via RTL XL dingen kunt terugkijken wanneer je een VPN verbinding hebt.

 16. tenia

  ik wil in nederland naar italiaanse tv kijken van raiplay.it, dat alleen voor inwoners van italie beschikbaar is, kan dat.

  maw staat er een server in italy ? zonee, komt die er wel, en op welke termijn ?

  1. VPN diensten

   Nee bij Goose VPN hoef je niet apart te betalen per apparaat dat je gebruikt. Met 1 betaling kun je dus verschillende apparaten, desgewenst tegelijkertijd, gebruiken.

  1. VPN diensten

   Netflix probeert VPN services te stoppen, maar bij ons werkte het inderdaad tijdens de review. Ook tv kijken ging prima. GOOSE VPN kan je de eerste maand gratis gebruiken, dan kan je gemakkelijk zelf en gratis testen of het werkt.