Ziggo GO in het buitenland kijken, mogelijk met VPN in 2022

Ziggo GO kijken is onmogelijk voor mensen die buiten Europa zijn. Ook voor mensen die langer dan 4 maanden wel in Europa, maar buiten Nederland zijn wordt de toegang tot Ziggo Go ontzegd. Dus wanneer jij een zender of een programma op jouw mobiel, computer of tablet in het buitenland wilt kijken loop je waarschijnlijk tegen deze blokkade aan. Gelukkig is deze blokkade gemakkelijk te omzeilen met de hulp van een VPN verbinding.
Inhoudsopgave

Met een VPN verbinding is het makkelijk om Ziggo GO te kijken als je op vakantie bent, of vanwege een andere reden in het buitenland bent. Op deze pagina leggen we precies uit hoe dat in zijn werk gaat en geven we je direct tips over de meeste geschikte VPN services om gewoon Nederlandse TV met Ziggo Go te kunnen kijken.

Ziggo GO programma’s NPO, RTL, FOX, Ziggo TV en meer
Programma’s je kan bekijken The Endgame, Godfather, Harlem en veel meer
Ondersteunde toestellen Android, iOS, Windows en meer
Bekijk Ziggo GO programma’s overal met

NordVPN met 66% korting 

Hoe Ziggo GO het buitenland kijken met een VPN

 1. Kies en abonneer op een VPN-dienst waarmee je Ziggo GO in het buitenland kan kijken. Onze #1 aanbeveling is NordVPN, momenteel met 66% korting
 2. Download de VPN-app op je apparaat zodat je Ziggo GO in het buitenland kan kijken
 3. Maak verbinding met een server in Nederland, zodat je Ziggo GO in het buitenland kan kijken
 4. Veel plezier met het kijken van Ziggo GO in het buitenland! 

Ziggo Go in het buitenland kijken? Met VPN log je gewoon in op Ziggo Go om bijvoorbeeld Nederlandse tv in het buitenland te kijken, of de Formule 1 stream te kijken in het buitenland. Het mooiste: je kunt NordVPN, onze best geteste VPN, zonder risico uitproberen. Ben je binnen 30 dagen klaar met kijken of voldoet NordVPN niet aan je verwachtingen? Dan kun je zonder probleem je geld terugkrijgen.

Probeer NordVPN


Beste VPN’s voor Ziggo GO kijken in het buitenland

 1. NordVPN – VPN met snelste servers voor Ziggo Go kijken in het buitenland
 2. Surfshark – betaalbare VPN met Nederlandse servers voor Ziggo Go

Beste VPN’s voor Ziggo GO kijken in het buitenland

Met een VPN kun je gemakkelijk net alsof doen dat je in Nederland bent terwijl je eigenlijk in het buitenland bent. Als je dat gedaan hebt zal Ziggo je dus niet meer blokkeren op basis van je locatie. Met een VPN maak je namelijk verbinding met het internet via VPN server, een soort tussenstation, waardoor het lijkt dat de locatie van de VPN server jouw locatie is.

Hierdoor lijkt het namelijk voor Ziggo alsof het IP adres van de VPN server, jouw IP adres is. Omdat aan de hand van een IP adres kan worden bepaald in welk land je je bevindt, kun je dus net doen alsof je in Nederland bent wanneer je via een VPN server in Nederland het internet gebruikt. Dit klinkt heel lastig, maar is erg gemakkelijk te doen met de software die je van de jouw VPN provider krijgt. Je kiest simpelweg voor Nederland in het VPN programma dat je hebt. En vervolgens kun je Ziggo Go overal ter wereld kijken.

Omdat het lastig is om zelf te bepalen wat de beste VPN provider is voor Ziggo Go in het buitenland hebben wij alvast een selectie gemaakt van de volgens ons beste keuzes. Onderstaande VPN diensten werken gemakkelijk en goed om Ziggo Go te gebruiken in het buitenland. De snelheden zijn meer dan snel genoeg om video’s te streamen en de software is erg gemakkelijk in het gebruik en beschikbaar voor de verschillende apparaten zoals je telefoon, tablet en laptop.

NordVPN

NordVPN is in deze lijst de nummer 1 van beste VPN’s voor Ziggo Go in het buitenland. De grote hoeveelheid servers in Nederland en de goede snelheid die de servers halen maken de dienst prima geschikt om video’s via Ziggo GO in het buitenland te kijken.

De prijs van NordVPN is daarnaast ook aantrekkelijk te noemen. De prijs-kwaliteitverhouding is dik in orde. Zeker als je de prijs vergelijkt met de prijs van ExpressVPN.

Het gebruik van NordVPN op verschillende apparaten is gemakkelijk. Je kunt met deze dienst dus jouw favoriete zenders kijken op bijvoorbeeld Android apparaten, je iPhone, je iPad en natuurlijk met jouw computer of laptop. De Ziggo Go app op je mobiele apparaten werkt ook prima in het buitenland als je de app van NordVPN ook geïnstalleerd hebt en gebruikt voor een VPN verbinding.

Bezoek NordVPN


Surfshark

Surfshark is een nieuwere speler op de VPN-markt. Deze dienst staat inmiddels bekend vanwege de hoge snelheid en de goede software die ontwikkeld is. Vanwege de hoge snelheden is Surfshark perfect te gebruiken om video’s te streamen, erg belangrijk natuurlijk als je Ziggo GO kijkt. Dan heb je geen last van lange laad- en buffertijden.

Daarnaast is er software beschikbaar voor elk populair besturingssysteem. Je kunt dus op je tablet, telefoon, computer en laptop deze VPN service installeren. Na de installatie kies je Nederland uit als locatie en vervolgens werkt Ziggo GO gewoon, onafhankelijk van waar je bent.

Deze VPN is daarnaast de meest betaalbare van de betrouwbare VPN’s.

Bezoek Surfshark

Waarom Ziggo GO niet zonder VPN in het buitenland werkt

Ziggo GO heeft met zenders die het aanbiedt de afspraak gemaakt dat de uitzendingen van deze zenders niet in het buitenland vertoond mogen worden. Dit heeft te maken met het feit dat de zenders op hun beurt vaak programma’s inkopen vanuit het buitenland. De buitenlandse partijen verkopen hun tv-shows en andere tv rechten voor bijvoorbeeld sportevenementen aan 1 partij in 1 land. Deze uitzendingen mogen dus slechts vertoond worden door de Nederlandse zender in Nederland. RTL XL en NPO gemist hebben overigens ook zulke blokkeringen op hun dienst zitten.

Aan de hand van je IP-adres (een internet adres) en je gps locatie bepaalt Ziggo GO waar je bent en kan dus de uitzendingen blokkeren als je in het buitenland bent. De kunst is dus om je IP adres te veranderen naar een Nederlands IP adres. Dit is gemakkelijk te doen met een VPN verbinding.

Als je een smartphone gebruikt zul je ook je GPS locatie moeten faken met een app. Deze fake GPS locatie apps zijn gratis te downloaden in de Google Play Store. Voor iPhone telefoons is dat wat lastiger, daar zul je je iPhone voor moeten jailbraken.

Waarom via een VPN naar Ziggo kijken wel werkt in het buitenland

Wanneer je via een VPN verbinding het internet gebruikt gaat al je dataverkeer via de VPN server waar je mee verbonden bent. Deze server fungeert als het ware als een soort proxy, een tussenstation. De websites die je bezoekt en online diensten die je gebruikt hebben het idee dat het ip adres van de VPN server jouw ip adres is. Wanneer je dus gebruikt maakt van een VPN server in Nederland zal Ziggo GO denken dat je in Nederland bent. Je kunt dan dus tv kijken in het buitenland via Ziggo, mits je een Ziggo abonnement hebt natuurlijk. Op deze manier wordt het dus wel mogelijk om Ziggo GO in het buitenland te gebruiken. Als je precies wilt weten hoe een VPN werkt kijk je op deze pagina (klik).

Het verbinden met een VPN server klinkt misschien allemaal heel lastig maar dit valt reuze mee. De verschillende VPN diensten hebben voor elke apparaat een gemakkelijk te gebruiken stukje software gemaakt die de VPN verbindingen regelt. Dit betekent dat je in de meeste gevallen alleen op het Nederlandse vlaggetje hoeft te klikken om verbinding te maken met een Nederlandse VPN server.

Met een VPN kun je dus gemakkelijk genieten van alle uitzendingen die op Ziggo Go beschikbaar zijn. Op deze manier kun je de wifi van je hotel, appartement of andere verblijfplaats gewoon gebruiken om je favoriete tv-shows te volgen. Zo kijk je bijvoorbeeld naar de Formule 1 races via VPN wanneer je in het buitenland bent, kun je je favoriete serie volgen en ook de voetbalwedstrijden die op Ziggo worden uitgezonden kun je gewoon blijven volgen.

Gratis oplossing om Ziggo go in buitenland te gebruiken

Het gebruik van een VPN service kost bij de betrouwbare VPN services eigenlijk altijd geld. Gelukkig zijn er wel voldoende VPN services met gratis VPN abonnementen, hiermee kun je gratis uitproberen of dit de oplossing voor jou is. De gratis VPN oplossing hebben alleen wel altijd een datalimiet, met het streamen van videos (hetgeen wat je doet met Ziggo Go) ben je snel door de beschikbare data heen.

Ook zijn er betaalde VPN services die een niet goed geld terug garantie aanbieden. Dit is ook een zeer goede manier om vrijblijvend uit te proberen of de VPN service in kwestie de oplossing is waar je naar op zoek bent. We hebben een pagina met alle VPN aanbieders gemaakt met bijbehorende reviews.

Daarnaast kun je er ook voor kiezen om een VPN server thuis op een computer of op je router te installeren. Op die manier kun je gratis verbinding maken met de VPN server die jij thuis hebt en denkt Ziggo ook dat je in Nederland bent. Dit vergt wel enige technische kennis.

Fake GPS locatie op smartphone voor Ziggo Go app

Wanneer je Ziggo Go op je smartphone in het buitenland wilt kijken zul je ook je GPS locatie moeten faken. Ziggo bepaalt namelijk aan de hand van je IP-adres en je GPS-locatie waar je je bevindt. Om deze reden is Surfshark een uitstekende keus, omdat deze een ingebouwde GPS-changer heeft die je GPS meeverandert met je IP-adres.

Voor iPhones is het was lastiger, er zijn geen apps in de iTunes store te vinden die je locatie kunnen neppen. Wel kun je je iPhone jailbraken en dan een fake GPS app op installeren.

Werkt voor website en Ziggo Go app in het buitenland

Omdat een VPN te gebruiken is op een laptop, smartphone en tablet kun je dus ook op al deze apparaten de Ziggo Go blokkade omzeilen. Je kunt dus zowel de Ziggo Go app in het buitenland gebruiken als dat je de Ziggo Go website in het buitenland kunt gebruiken om je favoriete programma’s te kijken.

Wel Ziggo abonnement nodig

Om gebruik te maken van Ziggo Go in het buitenland is het natuurlijk wel van belang dat je een televisieabonnement hebt bij Ziggo GO. Met alle tv abonnementen van Ziggo krijg je gratis toegang tot de Ziggo GO dienst. Als je in Nederland dus gebruikt kunt maken van Ziggo GO is het ook mogelijk om Ziggo Go in het buitenland te kijken zolang je maar een VPN service gebruikt.

Andere geografische beperkingen opheffen

Deze manier is niet alleen toepasbaar wanneer je Ziggo Go wilt kijken buiten Nederland. Het werkt ook voor andere populaire diensten zoals NPO gemist en RTL XL. Andersom werkt het natuurlijk ook. Bijvoorbeeld wanneer je de Amerikaanse Netflix of Hulu in Nederland wilt kijken.

Wanneer je dus op een online dienst geblokkeerd wordt omdat je niet in de juiste regio bent is een VPN service vaak de beste oplossing om deze te omzeilen. Dit werkt bijvoorbeeld ook voor ITV van KPN als je op vakantie bent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

55 reacties op “Ziggo GO in het buitenland kijken, mogelijk met VPN in 2022

 1. Jean-Marc Nijmeijer

  Nord VPN zegt dat ze momenteel niet werken in combinatie met Ziggo!! Heb zelf Surf Shark en dat werkt maar ik krijg daarmee wel enorm slechte stream kwaliteit. Iemand nog suggesties?

  1. VPN diensten

   Surfshark is in onze testen altijd erg snel. Wat is je internetsnelheid zonder VPN? Je zou CyberGhost (gratis) uit kunnen proberen om te kijken of dat beter werkt.

 2. Sjaak

  Ik gebruik surfshark sinds 3 maanden.
  Op mijn mobiel kan ik wel gebruik maken van ziggo go en surfshark, op mijn Android kastje of Philips TV niet, daar krijg ik de melding dat ip adres niet juist is

 3. Diana Meyer-Buenk

  Goedendag. Mijn vraag is, kan het lopend Abonnement van mijn ouders, die inmiddels helaas allebei overleden zijn gewoon doorlopen en ik, woon in zwitserland, daar hier gebruik van maken? Met vriendelijke groeten Diana

  1. VPN diensten

   Dit zou geen probleem moeten zijn via de Nederlandse server. De klantenservice kan je hierbij goed helpen, als er een probleem is met de Nederlandse servers kunnen ze dit snel oplossen.

 4. Willem van Best

  Hallo, ik ben in Turkije en heb Cyberghost op mijn tablet Samsung SM-T590.
  Ingeschakeld krijg ik geen sites in chrome (geen ziggo mail, ook geen ziggo go),
  uitgeschakeld kan ik wel bij ziggo mail.
  Wat doe ik fout (heb internet via hotel WiFi).
  Kunt U me helpen

  Mvgr. Willem

  1. VPN diensten

   Het zou kunnen dat de Turkse overheid en/of het hotel de VPN verbindingen probeert te blokkeren. Het kan de moeite waard zijn om eens een ander VPN protocol in te stellen in de CyberGhost instellingen.

 5. Marcel Jacobs

  Ik ben op dit moment in Vietnam, heb ExpressVPN maar krijg steeds de melding dat ik buiten de EU niet kan kijken. Ik heb de nieuwe mediabox Next. Mijn vriend kan wel kijken via ExpressVPN, hij heeft nog de “ oude “ mediabox. Zou het daaraan kunnen liggen ? Ik heb vanalles al gedaan, opnieuw installeren van ExpressVPN en ZiggoGo, maar zonder resultaat. Wie heeft hier een antwoord op ?

  1. VPN diensten

   Meestal werkt het wel als je wisselt van server. Je kunt een willekeurige server binnen de EU kiezen. Nadat je verbinding hebt gemaakt is het wel zaak dat je opnieuw de Ziggo Go app opent, of opnieuw de browser starten als je die gebruikt om tv te kijken.

 6. Robert de Jongh

  Ik heb express VPN, maar sinds dit weekend kan ik buiten NL geen tv meer kijken.
  Ziggo geeft aan dat de show buiten EU niet beschikbaar is.

  Iemand anders ook dit probleem?

  1. VPN diensten

   Ja er zijn meer mensen met die probleem. Ziggo heeft een aanpassing gedaan waardoor ze actief VPN providers proberen te blokkeren. Het wil vaak nog wel eens helpen om een andere server in Nederland (of een ander land in de EU) te kiezen. Er zijn eigenlijk altijd wel verschillende servers in de EU die wel werken. Zorg er wel voor dat je het na het verbinden met een nieuwe server de Ziggo app of website afsluit en opnieuw opent nadat er een VPN verbinding is.

  1. VPN diensten

   Wat vervelend dat het bij jou niet werkt. De truc is om een andere Nederlandse server te kiezen. Wij hebben het zojuist getest en ook een andere website heeft er recent over geschreven. Bij NordVPN zijn er voldoende servers waarmee je nog prima naar Ziggo Go kunt kijken met NordVPN. Zorg er overigens ook voor dat je een fake GPS gebruikt als je apparaat gps heeft.

  1. VPN diensten

   Naar aanleiding van jouw bericht hebben we het direct getest met verschillende VPN providers en hier werkt het nog steeds prima. (We hebbenhet met Surfshark, ExpressVPN en NordVPN zojuist getest).

   1. Andre

    Ik heb 2 Ziggo Accounts. De eerste werkt met iBVN zowel als met NordVPN en de andere account werk niet! De eerste account is een ‘shared profile’ account’, de tweede niet. Ra, Ra, hoe kan dat?

 7. erik

  goedemorgen, ik zit op dit moment in de VS. via VPN werkt alles perfect, alleen de ziggo app niet. deze geeft feilloos aan dat ik in het buitenland en dat er daarom niet gekeken kan/mag worden. heb een VPN van expressVPN. enig idee of suggestie?

 8. Ben

  Beetje misleidend dit verhaal, Ziggo GO werkt niet (meer) met een VPN, staat op de site van Ziggo en kan uit ervaring melden dat er , ook al ben je gewoon in Nederland , niets afgespeeld kan worden als d eVPN aanstaat.

 9. Sven

  Ik moet een fake locatie app voor mijn ipad om te kunnen kijken iemand een idee of weet iemand een andere manier om je gps signaal te wijzigen?

 10. Deekay

  Ik heb expressvpn geinstalleerd op mijn laptop (win10) en kan ondanks veel moeite gedaan te hebben geen ziggo live stream bekijken.
  Ik heb alle cookies gewist, meerdere protocollen geprobeerd, meerdere vpn servers in NL, ziggo go website geprobeerd, ziggo go app geprobeerd, locatie bepalen uitgezet, locatie historie gewist, opnieuw opgestart, expressvpn browser extensie geinstalleerd.
  Iemand een idee?

  1. VPN diensten

   Wij hebben het net even gecheckt of het hier wel werkt, en alles lijkt gewoon naar behoren te werken. Krijg je een bepaalde melding bij het proberen te streamen?

    1. VPN diensten

     En welk apparaat gebruik je om te kijken? Als het op een mobiel apparaat is raden we je aan een fake gps app te gebruiken, dit staat ook in het artikel.

  1. VPN diensten

   Wees er zeker van dat ExpressVPN is verbonden met een server in Nederland. Daarnaast moet je de Ziggo Go app pas starten nadat de VPN verbonden is (Ziggo Go dus echt afsluiten en daarna weer starten voordat je deze kunt gebruiken). En zoals ook op deze pagina beschreven staat kan het nodig zijn om een fake GPS locatie app te gebruiken. Ziggo Go gebruikt ook je GPS locatie om te bepalen waar je bent.

    1. VPN diensten

     Probeer dan je browser eens te sluiten, dan de VPN verbinding maken met een Nederlandse server en vervolgens je browser weer openen om vervolgens naar de Ziggo site te gaan.

     1. Gijs

      Ik heb met n ander account ingelogt en toen werkte het weer. Ik weet nog niet waarom die eerste account nog steeds niet werkt. Thanks voor de hulp

    1. VPN diensten

     Je dient een VPN app te downloaden. Eenmaal de VPN geïnstalleerd is het zaak dat je verbinding maakt met een VPN server in Nederland. Daarna start je de Ziggo Go app en kun je de app gebruiken zoals je gewend bent. We raden je aan je GPS uit te zetten, soms blokkeert de Ziggo Go app ook omdat de app via je GPS ziet dat je niet in Nederland bent.

 11. Leo

  Ik heb nu de gratis proefperiode VPN express geïnstalleerd op mijn iPhone om in turkey de F1 te kijken op ziggo go maar krijg de melding dat het niet mogelijk is buiten de eu kan kijken?

  Gr leo

 12. Tim

  Hoi
  Ik heb ondertussen een maand een abonnement op ExpressVpn, en kon tot vandaag heel gemakkelijk Ziggo horizon go kijken. Maar nu geeft de app en de website constant de foutmelding die luidt: ”U kunt deze aflevering niet in het buitenland kijken”’. Hoe kan dit?

  Groet,
  Tim

  1. VPN diensten

   Dit kwam omdat Ziggo VPN verbindingen probeerde te blokkeren. Inmiddels is dit opgelost en kun je als het goed is weer kijken met ExpressVPN.

 13. Mark Huismans

  ik wil met mijn IPAD in het buitenland de nederlandse TV-uitzendingen van ZiggoGo bekijken mbv mijn nederlandse abbo.
  Moet ik mijn IPAD ook jailbreaken?
  hoe moet dat en wat zijn de risico’s en gevolgen voor mijn IPAD-garantie?

  1. VPN diensten

   Hey Jailbraken van je iPad is neit nodig, daar zijn dus geen risico’s aan verbonden. Het installeren van een VPN kun je gemakkelijk doen op je iPad. Wanneer je een abonnement hebt bij 1 van de VPN providers kun je vervolgens gemakkelijk de app voor je iPad installeren en gebruik maken van de VPN verbindingen.

 14. WSM van de Ven

  Is het ook mogelijk om via een wifi-hotspot van mijn eigen mobieltje ziggo-go in het buitenland te bekijken?
  Bedankt voor de moeite.

  1. VPN diensten

   Ja dat is mogelijk. Je kunt ervoor kiezen om je wifi hotspot (jouw mobiel) te laten verbinden met een VPN server. Of je kunt ervoor kiezen om het apparaat dat verbinding maakt met de wifi hotspot (bijvoorbeeld je laptop) connectie te laten maken met een VPN server.

 15. Douwe

  Hallo,

  Ik heb het getest met ExpressVpn in Duitsland met mijn Androidtelefoon, echter werkt dit niet (meer).
  Mogelijk werkt het nog wel via de pc of laptop.
  Zal het wel mogelijk zijn met een veel oudere versie van de ziggo horizon go app?

  Ik krijg ondanks dat ik via een Nederlandse Server inloggen de melding dat het niet kan worden afgespeeld omdat ik mij niet in Nederland bevind.

  Douwe

  1. VPN diensten

   Het kan zijn dat je je telefoon even opnieuw moet opstarten omdat de de Ziggo Go app je oude ip adres nog onthouden heeft. Ook zou de app opnieuw opstarten een goed resultaat kunnen geven.

    1. VPN diensten

     Deze verplichting is nieuw in de Ziggo Go app. Het is mogelijk om deze blokkade te omzeilen om naast de VPN app ook een fake gps app te installeren. Daarmee simuleer je je GPS locatie naar een andere plek.

 16. Denis Middendorp

  Hallo, ik heb de trail versie gedownload om te kijken of ik over een week in Oostenrijk via VPN verbinding op mijn tablet Ziggo sport go te kijken maar de app van ziggo sport go zegt nu al dat ik een VPN verbinding gebruiken en dat het niet is toegestaan dus kan ik niet in Oostenrijk kijken of moet ik nog iets anders doen??

  Met vriendelijke groet,
  Denis

  1. VPN diensten

   Hey Denis,

   Bij welke service heb je de trial versie geprobeerd? Het kan helpen om een andere server te kiezen van dezelfde vpn service. En als het niet werkt kan je contact opnemen met de klantenservice van betreffende VPN service.