VPN PokerStars: Veilig Online Poker Spelen

Een VPN voor PokerStars nodig? In dit artikel lees je wat de voordelen ervan zijn en we stellen de beste VPN's voor online pokeren aan je voor.

PokerStars is een online gok platform en het is veruit één van de populairste sites om online poker te spelen. Helaas is PokerStars geografisch beperkt in de meeste Amerikaanse staten, Slovenië, Zwitserland, Australië en ook Nederland, wat betekent dat zonder extra hulpmiddelen het niet toegankelijk is.

Dit noemen we geo-blocking, wanneer bepaalde content of websites niet beschikbaar zijn in bepaalde landen. Gelukkig kun je met een VPN toegang krijgen tot PokerStars en de beperkingen omzeilen.

Met een VPN kun je verbinding maken met elk land dat PokerStars toestaat en gokken alsof je je echt in dat land bevindt. Bovendien zorgt een veilige en betrouwbare VPN ervoor dat je online anoniem blijft, dat je privégegevens worden beschermd en dat je online activiteiten niet door derden kunnen worden getraceerd. 

Het kan een uitdagende taak zijn om een betrouwbare VPN te vinden die je veilig houdt terwijl je poker speelt of gewoon op het web surft. Daarom hebben we een lijst gemaakt van de beste VPN’s voor PokerStars.

Inhoudsopgave

5 Beste VPN’s voor PokerStars


Inhoudsopgave

Waarom een PokerStars VPN gebruiken?

De belangrijkste reden waarom je een VPN voor PokerStars nodig hebt is om de geografische beperkingen te omzeilen en toegang te krijgen tot het online pokerspel, zelfs als je je in een land met beperkte toegang bevindt.

De landen die PokerStars blokkeren, hebben ook strenge wetten voor online wedden die de toegang tot de site zonder VPN onmogelijk maken. Met een VPN kun je anoniem pokeren.

Lees hier meer over het omzeilen van VPN-blokkades.

Met een VPN kun je echter:

Toegang krijgen tot geografisch beperkte content

Een VPN leidt je internetverkeer om via een externe server terwijl het ook versleuteld wordt. Dat betekent dat je werkelijke IP-adres en locatie niet zichtbaar is voor de websites die je probeert te bezoeken. In plaats daarvan krijg je een IP-adres van een server die jij selecteert, in welk land dan ook.

Zodra je jezelf verplaatst met behulp van een VPN, naar een land waar PokerStars niet beperkt is, zoals Canada, heb je volledige toegang tot online pokerspellen.

Beschermen van je privacy en anonimiteit

PokerStars en andere goksites staan erom bekend dat ze veel privégegevens verzamelen die het doelwit kunnen zijn van kwaadwillende met kwalijke intenties. De gevolgen kunnen ernstig zijn als hackers je gegevens in handen krijgen.

Dat is dus waar een veilige en betrouwbare VPN handig kan zijn. Het beschermt je gegevens met een encryptielaag, verbergt je IP-adres en je activiteiten voor je ISP (Internet Service Provider). 

Jezelf beveiligen tegen cyberdreigingen

Met een VPN wordt je originele IP-adres verborgen en het enige wat iemand online kan zien is het adres van de VPN-server waarmee je verbonden bent. Op die manier kun je voorkomen dat hackers het gebruiken om je apparaat te hacken of aan te vallen.

Houd er echter rekening mee dat een VPN je niet kan beschermen tegen malware, phishing of datalekken. Blijf altijd voorzichtig met je online activiteiten. Klik niet op schimmige links, onbetrouwbare e-mails en geef geen gevoelige informatie aan onbekende gebruikers. 

IP adres verbergen

Als je onbeperkt toegang wilt hebben tot PokerStars en tegelijkertijd je privégegevens wilt beschermen en cyberbedreigingen wilt vermijden, raden we je aan om een VPN te gebruiken. 

Hoe gebruik je een VPN voor PokerStars?

Om veilig van PokerStars te kunnen genieten, zetten we de benodigde stappen op een rijtje om een VPN-verbinding tot stand te brengen. Zo maak je een veilige verbinding en kun je online poker spelen:

  1. Abonneer je op een veilige en anonieme VPN. We raden NordVPN aan omdat het op dit moment de beste VPN in de industrie is. Kies in elk geval een VPN die bij je behoeften past en kijk of je de service eerst kan uitproberen.
  2. Download de VPN-app op je toestel. Onze aanbevolen VPN-providers ondersteunen veel verschillende apparaten, waaronder Windows, MacOS, Linux, Android en iOS. Zo ook browsers als Chrome, Firefox, Edge en anderen. 
  3. Log in en maak verbinding met een land dat PokerStars niet beperkt, zoals Canada. De VPN die je kiest moet een grote serverdekking hebben over de hele wereld. Dat stelt je in staat om verbinding te maken met andere servers als één ervan niet werkt. 
  4. Download de PokerStars applicatie die geschikt is voor jouw toestel.
  5. Maak een account aan en maak een aanbetaling.
  6. Geniet van het veilig spelen op PokerStars!

De top 10 beste VPN’s voor PokerStars

Wij hebben de top 10 beste VPN’s voor PokerStars samengesteld en op een rijtje gezet. Alle onderstaande VPN’s kunnen de geografische beperkingen omzeilen en bieden goede beveiligingsfuncties aan zodat je veilig en privé van poker kan genieten. Ze hebben ook een strenge no-logs beleid, een betrouwbare kill switch en andere geavanceerde tools om jouw PokerStars ervaring nog beter te maken.  


NordVPN – de beste VPN voor PokerStars en overall

NordVPN Nederland verbinding

NordVPN is onze eerste keuze als beste VPN voor PokerStars. NordVPN heeft meer dan 5700+ servers in 60+ landen. Je hebt meer dan genoeg opties als het gaat om locatie veranderen en geo-blocks omzeilen.

Het heeft ook servers in Pennsylvania en New Jersey, Amerikaanse staten waar PokerStars legaal is. NordVPN heeft verder zijn eigen NordLynx tunneling protocol, wat betekent dat de snelheden uitstekend zijn, zonder lag of vertragingen. 

De dienst is gevestigd in Panama, een privacy-vriendelijk land. Panama is geen lid van de Fourteen Eyes Alliance, wat betekent dat het land geen informatie over zijn burgers met andere landen deelt. V

erder heeft NordVPN een onafhankelijk-gecontroleerd no-logs beleid en de servers werken op RAM-modules in plaats van hard-drives. 

Je kan ook gebruik maken van Obfuscated servers, wat verbergt dat je een VPN gebruikt en heel handig is in landen die alle VPN technologie beperken of blokkeren. NordVPN biedt ook Double VPN, wat jouw internetverkeer via twee servers leidt en waardoor je onmogelijk te traceren bent.

Meshnet van Nordvpn

Als laatste biedt deze VPN provider Dedicated IP’s (US, UK, FR, NL, DE) aan. Jij bent dan de enige die van dit IP-adres gebruik mag maken.  

Met 6 gelijktijdige verbindingen en andere geweldige veiligheidsfuncties kan NordVPN jou helpen om niet gedetecteerd te worden door PokerStars. Momenteel kan je NordVPN verkrijgen met een coupon en korting!

Je kunt de proefversie 7 dagen gratis uitproberen en profiteren van 30 dagen geld-terug-garantie als de provider niet aan je verwachtingen voldoet.

Voor meer diepgaande informatie, lees onze NordVPN recensie

Surfshark – de VPN met de beste prijs-kwaliteitsverhouding

Surfshark Chrome

Een andere geweldige VPN voor Pokerstars die je niet moet missen is Surfshark. Surfshark heeft een groot netwerk van 3200+ servers in 100+ landen. Vinden van een server waar je PokerStars kan spelen moet helemaal geen probleem zijn!

Een enorm voordeel dat Surfshark biedt is het onbeperkte aantal gelijktijdige verbindingen, waarmee je niet alleen jezelf maar ook jouw vrienden of familie kan beschermen terwijl ze online surfen. 

Het supersnelle WireGuard tunneling protocol en nieuwste Nexus technologie zorgen ervoor dat je poker ervaring zo soepel mogelijk verloopt. De provider gebruikt RAM-only hardware waardoor jouw online activiteiten privé blijven. 

Als het gaat om beveiligingsfuncties, Surfshark zit er vol mee. Het biedt MultiHop (dubbele encryptie), Clean Web (bescherming tegen malware), Camouflage of NoBorders mode, wat helpt om zelfs de strengste firewalls te omzeilen en het verbergt alle VPN gebruik.

Momenteel kan je genieten van onbeperkte pokerspellen met korting op een Surfshark abonnement. Vergeet niet om een coupon code te gebruiken!

De dienst biedt ook een gratis proefperiode van 7 dagen en een geld-terug-garantie van 30 dagen mocht je je nog niet willen verbinden.

Als je meer wilt weten over Surfshark, lees dan onze Surfshark recensie 


AtlasVPN – goede VPN met een freemium versie

AtlasVPN op Windows

Atlas VPN is één van de meest betaalbare VPN’s voor het spelen van PokerStars. Het biedt een goede gratis versie met alleen servers in de VS en Nederland. Maar met een premium versie krijg je toegang tot 1000+ servers in 42+ landen

Het maakt ook gebruik van het WireGuard-tunneling protocol dat de beste snelheden garandeert. Atlas VPN biedt de SafeBrowse-functie aan die advertenties, trackers en malware verwijdert.

Bovendien kun je hun MultiHop-functie gebruiken om je verkeer via twee servers om te leiden voor meer veiligheid en privacy.

Het omzeilen van geo-blocks is gemakkelijk dankzij het grote aantal servers en het ongelooflijk snelle WireGuard. Atlas VPN heeft geen apparaat limiet, dus je kunt zoveel toestellen aansluiten als je wilt. 

streamen

De prijzen beginnen al bij 1,71 euro per maand en kun je profiteren van tijdelijke aanbiedingen en coupon codes voor hoge kortingen. Als je je nog niet wilt binden, maak dan gebruik van hun 30-dagen geld-terug-garantie.

Nieuwsgierig naar meer informatie? Bekijk dan onze Atlas VPN recensie


CyberGhost – heel gebruiksvriendelijke VPN

Cyberghost VPN

CyberGhost heeft een enorm netwerk van 9700+ servers in 91+ landen waaronder Canada, Mexico, Noorwegen en veel andere. Je zou helemaal geen moeite moeten hebben om een snelle server te vinden die je PokerStars zonder lag laat spelen.

CyberGhost is echter niet de snelste. Er zouden grote verbeteringen mogelijk zijn als je zou switchen van het OpenVPN-protocol naar het moderne en zeer snelle WireGuard.

Dankzij WireGuard kunnen CyberGhost gebruikers ook profiteren van geweldige snelheden. De provider is compatibel met elk groot besturingssysteem, wat betekent dat je PokerStars kan spelen op bijna elk smart-apparaat.

Het biedt 7 gelijktijdige verbindingen, maar als dat niet genoeg is, kan je de VPN op jouw router installeren en je hele thuisnetwerk beschermen. 

VPN gebruikers hebben hun laptop en mobiele telefoon via een router veilig verbonden met het internet

Als het gaat om extra functies, biedt CyberGhost Content Blocker, wat alle ongewenste advertenties blokkeert. De dienst heeft ook een onafhankelijk gecontroleerd no-logs beleid, zodat alles wat je online doet alleen van jou blijft.

Je kan ook NoSpy servers gebruiken om jouw online anonimiteit een boost te geven. 

Je kan vandaag nog genieten van CyberGhost vandaag een hoge korting, als je de coupon code gebruikt. Er is ook een 24-uurs gratis proefversie voor Windows- en Mac-gebruikers en een ruime 45-dagen geld-terug garantie.

Als je meer wilt weten, lees dan onze uitgebreide CyberGhost recensie


Private Internet Access – ideale VPN voor privacy

pia vpn browser extensie

Hoewel PIA het next-gen WireGuard-tunneling protocol gebruikt, zijn de snelheden nog steeds gemiddeld. Ze zijn niet de beste in de industrie, vooral als je het vergelijkt met de snelste VPN’s van dit moment – NordVPN of Surfshark.

Als je het voornamelijk gebruikt voor bescherming, zou de snelheid van PIA voldoende moeten zijn voor een comfortabele online ervaring.

De dienst heeft 35.000 servers in 84 landen, waarvan 3 procent virtueel is.  Het biedt versleuteling van militaire graad, bescherming tegen IP- en DNS-lekken, een kill switch en een door de rechtbank bewezen no-logs beleid.

Private Internet Access biedt ook PIA MACE (advertentie- en malwareblokker), MultiHop en Obfuscation (dubbele routering en verbergen van VPN-verkeer), Identity Guard (een email-inbreuk scanner) en een Boxcryptor-licentie (beveiligt cloudopslag).

Om je privacy en veiligheid tijdens het spelen van PokerStars te verbeteren kun je voor een extra prijs een Dedicated IP krijgen, waarmee je een IP-adres krijgt dat alleen jij kunt gebruiken. 

Je kunt PIA uitproberen met hun gratis proefversie van 7 dagen (alleen via een smartphone-app) en profiteren van hun 30-dagen geld-terug-garantie voor het geval de service niet aan je verwachtingen voldoet.

PIA heeft momenteel ook een tijdelijke aanbieding: 24 maanden voor 2,49 per maand! 

Wil je meer weten? Lees onze Private Internet Access recensie


ExpressVPN – uitstekende maar dure VPN-dienst

ExpressVPN - USA

In onze lijst van de beste VPN’s om online poker te spelen staat ook ExpressVPN, met 3000+ servers in 94+ landen. Je kunt er gemakkelijk geo-blocking mee omzeilen en PokerStars mee deblokkeren. Door gebruik te maken van hun Stealth-servers voorkom je dat je gedetecteerd wordt.

Hun Lightway tunneling protocol is ook snel genoeg zodat je lagging en andere snelheidsproblemen kunt voorkomen.

Op het gebied van veiligheid biedt de dienst AES-256 encryptie, een kill switch en IP & DNS-lekbescherming. Ze bieden ook een Threat Manager die je beschermt tegen advertenties en virussen. Met hun door de rechtbank bewezen zero-logs beleid kun je er zeker van zijn dat je online activiteiten privé zijn. 

Met ExpressVPN krijg je gebruiksvriendelijke apps voor alle belangrijke besturingssystemen. Hoewel je maar 5 gelijktijdige verbindingen krijgt, kun je de VPN eenvoudig op je router instellen en al je netwerkapparaten beschermen.

ExpressVPN is een van de duurste VPN’s. Als je gebruikmaakt van hun speciale deal, kun je 12 maanden krijgen voor 6,67 per maand + 3 maanden gratis. Er is ook een 30-dagen geld-terug garantie voor het geval het niet aan je wensen voldoet.

Voor een diepgaand onderzoek, lees onze ExpressVPN recensie


Proton VPN – veilige en betrouwbare VPN 

ProtonVPN interface

Proton VPN biedt 3000+ servers in 68+ landen waarmee je PokerStars kunt spelen door te kiezen uit elke server ter wereld. Het is gevestigd in het privacy-vriendelijke Zwitserland, dat geen wetten heeft voor het bewaren van gegevens en geen lid is van de Fourteen Eyes Alliance.

De service registreert echter wel je e-mailadres, betalingsgegevens (naam en laatste vier cijfers van je creditcard) en een tijdstempel.

Proton VPN geeft aan dat de tijdstempel geen identificerende informatie bevat zoals je IP-adres of je locatie. Het bevat alleen de tijd en de datum van aanmelding.

Het gebruikt AES-256 encryptie, WireGuard tunneling protocol, Stealth protocol en een krachtige kill switch.

Proton VPN heeft ook een onafhankelijke no-logs policy audit ondergaan door Securitum. Zij hebben gegarandeerd dat de hardware van Proton VPN net zo betrouwbaar is als de software. Nu kunnen we met een gerust hart zeggen dat deze VPN-service ideaal is voor privacy liefhebbers. 

killswitch

Voor maximale snelheden heeft Proton VPN een unieke functie uitgebracht, VPN Accelerator genaamd, die de verbindingssnelheden op alle apparaten verbetert.

VPN Accelerator zou je verbindingssnelheden met wel 400% moeten verbeteren en het biedt optimale resultaten wanneer je verbinding maakt met servers die verder weg zijn gelegen. Verbinding maken met nabijgelegen locaties zal resulteren in minder merkbare verbeteringen.

Als je een 2-jaar abonnement neemt, betaal je uiteindelijk 50% minder dan wanneer je elke maand betaalt. Een 2-jaar abonnement kost 4,99 per maand. Bovendien heeft het een 30-dagen geld-terug-garantie.

Voor meer informatie, lees onze Proton VPN recensie


Hide.me VPN – goede en betaalbare VPN

HideMe smartphone interface

Deze VPN heeft zowel een premium als een gratis versie, maar de gratis versie mist een aantal server locaties en functies. De premium versie biedt 2000+ servers in 50+ landen. Daarnaast heeft Hide.me geen virtuele servers, de provider heeft volledige controle over zijn server infrastructuur.

Het bedrijf is gevestigd in Maleisië, een land zonder wetten voor het bewaren van gegevens en geen lid van de Fourteen Eyes Alliance. De VPN is onafhankelijk gecontroleerd door Leon Juranic, dus je kunt er zeker van zijn dat het geen logs bijhoudt en je privacy respecteert.

Hide.me biedt een groot aantal beveiligingsfuncties voor een betaalbare prijs. Dat omvat een kill switch, gesplitste tunneling en een dubbele VPN

De service maakt ook anonieme aankoop mogelijk voor zowel de gratis als de premium versie. Het stelt je in staat om anoniem en beschermd te blijven in elke fase van je transactie, waarbij je cryptocurrencies gebruikt als betaalmethode (Bitcoin, Monero, Tron, Ethereum, Litecoin).

Je kunt profiteren van hun exclusieve prijs als je kiest voor een abonnement van 24 aanden, wat 3,00 per maand is. Daarnaast kun je gebruikmaken van hun 30-dagen geld-terug-garantie.

Voor meer informatie, lees onze Hide.me VPN recensie 


VPN Nederland – niet zo geavanceerd, Nederlandse VPN

VPN Nederland interface

Deze relatief nieuwe VPN is opvallend genoeg niet gevestigd in Nederland maar in Curaçao. Hoewel het niet zo geavanceerd is als de concurrenten op de VPN-markt, groeit deze VPN snel. Het biedt ook een Nederlandse interface en klantenservice, wat een groot voordeel is voor Nederlandstalige klanten.

De dienst heeft momenteel 23 server locaties, waaronder Nederland, België, de VS, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Japan. Het exacte aantal servers wordt niet weergegeven, maar er zijn meer dan 40 servers in Nederland alleen al.

Het gebruikt WireGuard, IKEv2, OpenVPN met AES-256 encryptie om al je internetverkeer te versleutelen. VPN Nederland heeft ook een no-logs beleid, Smart DNS-systeem en een kill switch. De kill switch moet echter handmatig worden ingeschakeld, omdat de functie normaal gesproken uit staat.

Je kunt ook kiezen voor een premium- of een gratis VPN-versie. De gratis versie heeft echter een datalimiet van 2 GB per maand.

Hoeveel data je gebruikt hangt af van je gebruik, maar 2 GB per maand is misschien niet voor iedereen genoeg om PokerStars te spelen.

Je kunt het nog steeds proberen en kijken of een gratis versie voor jou goed is. Kies anders voor een premium versie om te surfen zonder data limieten of beperkingen.

Je kunt de VPN-service voor een jaar krijgen voor 3,99 euro per maand. Daarnaast biedt VPN Nederland een 7-daagse geld-terug-garantie als de provider niet aan je verwachtingen of behoeften voldoet.

Lees voor meer informatie onze uitgebreide VPN Nederland recensie 


ZenMate – VPN met gratis browser extension en gratis app 

ZenMate staat bekend om zijn gratis browser add-ons en extensies, maar we beperken deze review tot ZenMate Premium, de VPN-versie van het bedrijf. Er zijn in totaal 20 landen met 30 locaties waar ZenMate servers zijn gevestigd.

Om toegang te krijgen tot alle servers is een Premium abonnement vereist. 

Het biedt verbindingen voor een onbeperkt aantal toestellen, een strikt no-logs beleid en apps voor alle belangrijke systemen. ZenMate heeft ook een encryptie van militaire graad om veiligheid en anonimiteit te garanderen.

Deze VPN is gemakkelijk te gebruiken. De software is prima en de verbindingen zijn snel. Het is jammer dat er een beperkt aantal servers beschikbaar is. De prijs van Zenmate Premium is redelijk, je betaalt gewoon voor wat je krijgt.

privacy

We kunnen zeggen dat de dienst gemiddeld is. Er zijn betere alternatieven voor een aantrekkelijke prijs. Als je op zoek bent naar een gebruiksvriendelijke VPN, is ZenMate Premium misschien een goede keuze.

Voor de beste prijs kun je kiezen voor een 2-jaar abonnement van 2,05 per maand. Als de VPN niet aan je behoeften en verwachtingen voldoet, kun je profiteren van hun 30-dagen geld-terug-garantie. 

Bekijk voor meer informatie onze ZenMate recensie 


Wat is PokerStars?

PokerStars is een online pokerkamer en biedt ook casinospellen en sportweddenschappen. Het is de grootste online pokersite ter wereld en heeft meer dan twee derde van de totale online poker markt in handen. De site is toegankelijk via downloadbare pokerclients voor Windows, macOS, Android en iOS

In de basis werken pokerregels als volgt: de speler die alle chips krijgt, wint. Klinkt simpel, maar er zijn ook veel geavanceerde pokerstrategieën!

Er zijn veel verschillende soorten toernooien die live en online over de hele wereld plaatsvinden, waaronder veel grote toernooien op PokerStars. De site heeft veel verschillende aantallen spelers en bieden een grote diversiteit aan prijzen. Er zijn ook kleine variaties in de structuur.

PokerStars is niet alleen een legale manier om echt geld te winnen, de site staat ook bekend als zeer strikt volgens het boekje en het opereert niet in rechtsgebieden zonder licentie. Daarom is het in sommige landen niet beschikbaar. Dat zijn onder andere Slovenië, Zwitserland, Australië, Zuid-Afrika en sommige Amerikaanse staten. En ja, ook Nederland.

Veilig online poker met VPN

Als je een VPN gebruikt om online poker te spelen, omzeil je niet alleen geografische beperkingen, maar bescherm je ook je privacy en gevoelige gegevens. Een VPN brengt een veilige verbinding tot stand tussen jou en het internet. Het leidt al je gegevensverkeer via een versleutelde virtuele tunnel.

De dienst verbergt ook je IP-adres en wijst je een nieuw toe, afhankelijk van de server die je kiest. Op die manier kan niemand je exacte locatie achterhalen en kunnen je internetprovider, websites, apps of derden niets te weten komen over je online activiteiten. 

wat is vpn schematisch uitgelegd

Een VPN kan je echter niet beschermen tegen alle gevaren online. We hebben een paar tips die je kunnen helpen veilig poker te spelen: 

1: Vermijd verdachte websites

Schimmige websites kunnen malware naar je computer downloaden zonder dat je het weet, of je apparaat besmetten met virussen. Daarom is het belangrijk om weg te blijven van rare websites en te kiezen voor een VPN die geavanceerde beveiligingsfuncties biedt. Onze aanbeveling is NordVPN met zijn gratis Threat Protection-functie. Deze verwijdert malware of kwaadaardige trackers voordat ze je systeem in handen krijgen.

2: Gebruik sterke wachtwoorden

Om brute force aanvallen en aanvallen door hackers te voorkomen, moet je een sterk wachtwoord instellen. Een goed, veilig wachtwoord bestaat uit een combinatie van hoofdletters en kleine letters, cijfers en speciale symbolen. Jouw wachtwoord hoort geen persoonlijke informatie te bevatten en ook geen herkenbare toetsenbord lijntjes (bijvoorbeeld asdfghjkl). 

3: Vermijd betaalopties die je identiteit blootleggen

Bekijk in plaats daarvan een aantal anonieme opties, zoals PayPal, of stort en neem geld op met behulp van cryptocurrencies.

4: Gebruik de Stealth VPN-functie of speciale IP’s

De eerste verbergt VPN-gebruik, handig om PokerStars detectie te vermijden, terwijl de andere je een persoonlijk IP-adres geeft. Het is minder verdacht als slechts één persoon toegang heeft tot online casino’s vanaf hetzelfde adres, in plaats van tientallen.

PokerStars-toernooien en VPN-gebruik

Als je ooit bij PokerStars-toernooien wilt meedoen, vergeet dan niet om jouw VPN-dienst in te schakelen om beveiligd en privé te concurreren met andere pokerspelers. Echter, vergeet niet dat een VPN je niet zou beschermen tegen de regels en voorwaarden van het spel. Daarom is het belangrijk om de regels en voorwaarden van PokerStars te volgen om problemen te voorkomen. 

Ook adviseren wij om je bewust te zijn van eventuele beperkingen of gevolgen van het gebruik van VPN tijdens toernooien. Als je een slechte dienst gebruikt, kan PokerStars de VPN detecteren. Je kan wel detectie voorkomen met één van onze aanbevolen VPN’s voor PokerStars. Kies vooral een dienst die Stealth VPN-servers of dedicated IP’s biedt.

Met behulp van deze tools is de kans veel kleiner dat PokerStars je detecteert, met als gevolg dat je uit het spel verwijderd kan worden. In ernstige gevallen kan jouw account bevroren of geblokkeerd worden, vooral als het om jouw documenten wordt gevraagd zodat PokerStars jouw identiteit kan vaststellen. 

Conclusie

Als je de beste ervaring wilt hebben tijdens het spelen van PokerStars, raden we je aan om een VPN uit onze lijst te nemen die aan je behoeften voldoet. Omdat PokerStars in sommige landen niet beschikbaar is, kun je met een VPN gemakkelijk de geo-beperkingen omzeilen en toegang krijgen tot het pokerspel.

Een VPN beschermt ook je gegevens en privacy tijdens het spelen, waardoor je anoniem blijft. Het verbergt je IP-adres en je browser activiteiten voor je ISP of derden.

Tot slot herinneren we je er aan dat gokken in een land waar het illegaal is nog steeds kan leiden tot juridische gevolgen, zelfs met het gebruik van een VPN. Er zijn veel onveilige VPN’s op de markt die geen geavanceerde beveiligingsfuncties hebben en die jouw privacy en anonimiteit niet volledig kunnen garanderen.

We hebben alleen de beste top-VPN’s aanbevolen die hun werk werkelijk doen om je gegevens veilig en je gaming anoniem te houden.

Maar voordat je een VPN aanschaft: doe eerst je eigen onderzoek om er zeker van te zijn dat de service die je aanschaft betrouwbaar en veilig is.

Onze aanbeveling is NordVPN, het heeft veel servers in gokvriendelijke landen zoals Canada, Italië en meer. En garandeert ook geweldige snelheden voor lag-vrije spellen. 


Veelgestelde vragen VPN voor PokerStars

In theorie kun je PokerStars spelen met een gratis VPN. De meeste gratis VPN’s zijn echter niet in staat om geo-blokkades te omzeilen. Het heeft ook beperkte prestaties, slechte beveiliging en een tekort aan privacy omdat veel gratis VPN’s je gegevens verkopen om de bedrijfskosten te financieren. Daarom raden we een betrouwbare en veilige VPN aan, zoals NordVPN.

Landen die PokerStars verbieden zijn onder andere: Slovenië, Zwitserland, Vaticaanstad, Afghanistan, Arabië, Australië, Bahrein, Bangladesh, China, Hongkong, Iran, Irak, Israël, Koeweit, Macau, Maleisië, Myanmar (Birma), Noord-Korea, Pakistan, Qatar, Saoedi-Arabië, Singapore, Syrië, Taiwan, Telangana en Nagaland (staten in India), Palestijns gebied, Turkije, Verenigde Arabische Emiraten, Jemen, Colombia, Cuba en de VS, Egypt, Jordan, Kenya, Libya, Mozambique, Nigeria, Rwanda, Senegal, Zuid-Africa, Sudan, Tanzania en Zimbabwe.

De reden waarom deze landen PokerStars verbieden is omdat gokken verboden of zelfs illegaal is. Maar je kunt een VPN gebruiken om verbinding te maken met een server in een land waar gokken is toegestaan en de geo-beperkingen omzeilen.

Ja, het is legaal om een VPN te gebruiken om op PokerStars te spelen als online poker in jouw land is toegestaan. Houd er echter rekening mee dat je betrapt kunt worden als je een onbetrouwbare VPN gebruikt in landen die gokken verbieden. Daarom moet je een betrouwbare VPN zoals Surfshark gebruiken om problemen te voorkomen.

Dat hangt echt af van de snelheid van je internetverbinding en de VPN-dienst die je kiest. Als je internetverbinding al traag is, kan een VPN deze nog langzamer maken door de omleiding via een externe server en de versleuteling. Daarnaast moet je kiezen voor een VPN die een NordLynx-tunneling protocol aanbiedt, het snelste in de VPN-industrie. WireGuard is ook extreem snel en een goede keuze als je een lagvrije poker ervaring wilt.

Onze aanbeveling is NordVPN, Surfshark of Atlas VPN voor de optimale PokerStars ervaring.

Categorieën: Geografische blokkades

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *